Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánnám, ha kihagynám az alkalmat egy tapasztaltabb férfival?
Figyelt kérdés
Eddig csak egy fiú volt az életemben, akivel lefeküdtem, saját korosztályomba tartozott.
Nemrég felkeltettem egy idősebb férfi érdeklődését, és egyértelmű mit szeretne tőlem.
Izgat, hogy milyen lenne egy idősebbel, érettebbel, 45+os a férfi.
Később megbánnám ha kihagynám ezt a lehetőséget? 26N
2017. júl. 7. 18:29
1/15 anonim válasza:
Ha bejön a pali, miért hagynád ki?
2/15 anonim válasza:
Vonzódsz is hozzá?Vagy csak maga a szex része izgatna?
Ha bejön neked,akkor valószínű,hogy később megbánod,ha most nem lépsz.
3/15 anonim válasza:
Hasonló helyzetben, hasonló életkorral. En nem hagynám ki. Jó tanács: ha tényleg egyértelmű, mit akar, akkor te se szeress belé.
4/15 anonim válasza:
Nekem 45+ -osként több mint 2 évig volt egy "kapcsolatom" egy korodbeli lánnyal. Egyikünk sem bánta meg! ;-)
5/15 anonim válasza:
Konkrét emberek vannak, konkrét képességekkel, tulajdonságokkal. Ha neked tetszik az a férfi, akkor próbáld fel. De a házasságát, családját és főleg magát a férfit ne tedd tönkre.
6/15 anonim válasza:
nem bannad meg, mert mivel no vagy, minden masodik pasi megdugna kb. mi nok ebbol a szempontbol szerencsesebbek vagyunk, HA csak szexet akarunk, nem kell 30 embernel sorban allni minimum, hogy egy beadja a derekat. az idosebb korosztaly is mindig fel lesz rad izgulva, nyugodj meg.
9/15 anonim válasza:
Ne hagyd ki. Később nagyon megbánod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!