Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Milyen érzés 21. faroknak lenni a barátnőtöknek? Persze nem szexkalandra gondolok.
Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 16:02
1/10 anonim válasza:
örülök h velem van, ennyi.. mert neki vajon milyen lesz a 37. lenni nekem?
2/10 anonim válasza:
Baratom is egy ideig azt fujta, hogy,hogy tudtam annyi sraccal lefekudni, egyszeruen jol esett. Ne csesztesd ezzel a baratnodet az o dontese volt, a tied peddig az hogy most vele vagy. Ha nem tetszik valts
3/10 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy 22. ne legyen, megcsalással. A többi nem számít igazán.
4/10 anonim válasza:
Én max hatodik farok leszek, a ribbancok nem érdekelnek.
5/10 anonim válasza:
Ez inkább bántó szándékú kérdésnek tűnik.Savanyodj meg te is.:D Majd akkor fogsz sírni,ha a jók elhúznak innen a p.ba.
6/10 A kérdező kommentje:
Bocsi ezt nem értem utolsó. Kifejtenéd?
2017. júl. 7. 16:41
7/10 anonim válasza:
Marhára mindegy, hogy mennyi volt előttem, nem is kérdezem (csak annyit, hgy tudjam, hogy volt egy pár és nem tapasztalatlan). Ezen felül a jelen és a jövő számít: most velem van és a közös jövő.
8/10 anonim válasza:
Pacsiznánk mert jelenleg ő lenne a 21. nuni akiben járt a farkam :D
9/10 anonim válasza:
Én nem szeretném tudni, hogy hányan, hogyan és mit csináltak vele, cserébe én sem mondom el, hányan voltak előtte és amióta vele vagyok. :)
10/10 anonim válasza:
Minden bántó szándék nélkül kérdezem, hogy te egy faroknak tartod saját magadat? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!