Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heni1996 kérdése:
Szerintetek a barátom meleg? (L/20)
Figyelt kérdés
Végre találtam egy nagyon jóképű, magas, okos, edzet testű pasit tehát nagyon nem örülnék neki.
Az a lényeg hogy a múltkor azt kérte hogy ujjazzam meg a popsiját. Azt hittem viccel, mondom fujj biztos nem. Erre 2 napja megint megkér, full komolyan. Én természetesen ilyen dolgokat nem csinálok, s erre mondta hogy én mennyire finnyás vagyok meg ilyenek. De nem tudtam eldönteni hogy poénkodik e vagy sem, ráírtam az egyik volt barátnőjére (nekem a volt sulis társam) erre meg ő mondja hogy ez volt nála is, meg még iyen felcsatolhatóval is adta neki :XD
Tehát most nem tudom hogy mi van, hogyha meleg akkor miért én kellek neki.
2017. júl. 7. 13:59
11/16 anonim válasza:
Miért fúj? Undorodsz a pasidtól? Akkor minek vagy vele? Csak nem jön be annyira ezek szerint. Nemmeleg. Szereti a prosztata masszázst. Sok férfi szereti. Meleg/biszex az, aki a saját neméhez (is) vonzódik. Ő vonzódik a pasikhoz?
12/16 anonim válasza:
Miért fúj? Ez megfelelő higiénia mellett nem undorító sztem egyik irányban sem. Én mindig ugyvoltam vele akit szeretek szeretek annak megadom amit élvez és én pedig azt élvezem ha látom mennyire tetszik neki.
13/16 anonim válasza:
Tokkal-vonóval eladnálak a fekete piacon ennyi ésszel.
14/16 kovpet válasza:
Figyelj, ha meleg lenne, akkor engem kérne ugyan erre és nem téged.
15/16 anonim válasza:
Prűd vagy. Ennyi
Miért ne élvezhetné, ha a prosztatáját ingerled???
40f
16/16 anonim válasza:
Ez bizony buznyák. Jobban esik neki ha őt tolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!