Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a barátom meleg?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heni1996 kérdése:

Szerintetek a barátom meleg? (L/20)

Figyelt kérdés

Végre találtam egy nagyon jóképű, magas, okos, edzet testű pasit tehát nagyon nem örülnék neki.

Az a lényeg hogy a múltkor azt kérte hogy ujjazzam meg a popsiját. Azt hittem viccel, mondom fujj biztos nem. Erre 2 napja megint megkér, full komolyan. Én természetesen ilyen dolgokat nem csinálok, s erre mondta hogy én mennyire finnyás vagyok meg ilyenek. De nem tudtam eldönteni hogy poénkodik e vagy sem, ráírtam az egyik volt barátnőjére (nekem a volt sulis társam) erre meg ő mondja hogy ez volt nála is, meg még iyen felcsatolhatóval is adta neki :XD

Tehát most nem tudom hogy mi van, hogyha meleg akkor miért én kellek neki.

2017. júl. 7. 13:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Hát van akinek bejön a prosztata izgatás attól még nem lesz meleg, na de a felcsatolhatóssal dugatás már inkább sejteti hogy biszex. 27/F
2017. júl. 7. 14:01
 2/16 anonim ***** válasza:
33%
Homokos nem lehet, viszont biszex, nagyon valószínű!
 3/16 anonim ***** válasza:
40%
Lehet biszex.
 4/16 anonim ***** válasza:
51%
Bi, és csak nőbe tud szerelmes lenni, de azért néha kell neki amaz is...szerintem legalábbis
2017. júl. 7. 14:02
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

En pl nagyon szeretnem a baratomat ravenni hogy engedje meg nekem hogy megujjzzam az anuszat, sot a strap on lenne a lrgjobb, de o hallani sem akar róla

20/L

2017. júl. 7. 14:06
 6/16 anonim ***** válasza:
96%

Annak, hogy valaki kedveli az anális izgatást, semmi köze a melegséghez.

Te sem azért vagy heteró (ha az vagy), mert mondjuk szereted, ha betolnak valamit a vaginádba, hanem mert egy fiúval akarsz szexelni.

Két teljesen különböző dolog az, hogy valaki mit élvez az ágyban, és hogy kivel szeretné csinálni.

2017. júl. 7. 14:08
 7/16 anonim ***** válasza:
40%
ötöskével cseréljetek pasit:)
2017. júl. 7. 14:12
 8/16 anonim ***** válasza:
73%

Semmi köze melegséghez, vagy biszexuálitáshoz. Attól, hogy számára egy izgató erogén zóna a feneke még nem feltétlen izgatja a saját neme szexuálisan.

Mondjuk én is imádom, de szerencsére a barátnőm is, így rendszeresen ujjaz, nyal, és dug felcsatolhatóssal.

2017. júl. 7. 14:13
 9/16 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem az. A férfiak jó része egy igen intenzív és különleges orgazmust képes átélni az ánusz, prosztata izgatásával. Ez tény. Sokan sokféle okokból nem mennek el idáig - pl. pont ezért, mert nem akarnak melegnek tűnni - ezzel sincs semmi baj, de nem fogják megtapasztalni ez milyen.

A párod már felfedezte és ismeri ezt a különleges érzést és szeretné újra átélni.

Nők sem egyformán élveznek, hanyatt aztán be-ki-be-ki... hát a férfiak sem.

2017. júl. 7. 14:14
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Istenem, de ostoba vagy...
2017. júl. 7. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!