Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátom meleg? (L/20)
Végre találtam egy nagyon jóképű, magas, okos, edzet testű pasit tehát nagyon nem örülnék neki.
Az a lényeg hogy a múltkor azt kérte hogy ujjazzam meg a popsiját. Azt hittem viccel, mondom fujj biztos nem. Erre 2 napja megint megkér, full komolyan. Én természetesen ilyen dolgokat nem csinálok, s erre mondta hogy én mennyire finnyás vagyok meg ilyenek. De nem tudtam eldönteni hogy poénkodik e vagy sem, ráírtam az egyik volt barátnőjére (nekem a volt sulis társam) erre meg ő mondja hogy ez volt nála is, meg még iyen felcsatolhatóval is adta neki :XD
Tehát most nem tudom hogy mi van, hogyha meleg akkor miért én kellek neki.
En pl nagyon szeretnem a baratomat ravenni hogy engedje meg nekem hogy megujjzzam az anuszat, sot a strap on lenne a lrgjobb, de o hallani sem akar róla
20/L
Annak, hogy valaki kedveli az anális izgatást, semmi köze a melegséghez.
Te sem azért vagy heteró (ha az vagy), mert mondjuk szereted, ha betolnak valamit a vaginádba, hanem mert egy fiúval akarsz szexelni.
Két teljesen különböző dolog az, hogy valaki mit élvez az ágyban, és hogy kivel szeretné csinálni.
Semmi köze melegséghez, vagy biszexuálitáshoz. Attól, hogy számára egy izgató erogén zóna a feneke még nem feltétlen izgatja a saját neme szexuálisan.
Mondjuk én is imádom, de szerencsére a barátnőm is, így rendszeresen ujjaz, nyal, és dug felcsatolhatóssal.
Szerintem nem az. A férfiak jó része egy igen intenzív és különleges orgazmust képes átélni az ánusz, prosztata izgatásával. Ez tény. Sokan sokféle okokból nem mennek el idáig - pl. pont ezért, mert nem akarnak melegnek tűnni - ezzel sincs semmi baj, de nem fogják megtapasztalni ez milyen.
A párod már felfedezte és ismeri ezt a különleges érzést és szeretné újra átélni.
Nők sem egyformán élveznek, hanyatt aztán be-ki-be-ki... hát a férfiak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!