Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kis mell minden esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis mell minden esetben taszító?

Figyelt kérdés
És hogyhogy genetika? A családomban minden nő testes (volt), nagy mellekkel. Én 50 kiló vagyok és 70/B (néhány üzletben, ahol kisebbek a méretek 70/C) a mellméretem. Ha én is meghíznék, nekem is megnőne a mellem? A férfiak számára miért nem vonzóak a vékony, kis mellű nők? Egy csomó helyen pedig azt olvasom/hallom, hogy van akinek tetszik, de szinte minden ismerősömnek nagy darab nagy mellű barátnője van.
2017. júl. 5. 21:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ezt honnan hallottad kedves kérdező? Én például megveszek a kisebb mellű lányokért. Ízlések és pofonok.
2017. júl. 5. 21:18
 2/16 Ramone ***** válasza:
Miért általánosítassz? Nekem pont ez az alkat a zsánerem nálam nem ez taszit egy nőben amit leirtál és biztos hogy nem vagyok ezzel egyedül :)
2017. júl. 5. 21:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Jó, de ha valaki azt is állítja, hogy a vékony, kis mellű nők az esetei, akkor is inkább a ducibb, nagy mellűeket nézi meg. Titkon mindenki arra vágyik szerintem. Evolúció meg ilyenek.
2017. júl. 5. 21:23
 4/16 anonim ***** válasza:

B-C az átlag, nem kicsi.

Azt egyszerű megmagyarázni, hogy miért látod, hogy az ismerőseid között csak nagycsöcsű csajok vannak: ezt keresed és ezt veszed észre. Ez ugyanaz pl. megtetszik egy kocsi, mondjuk Volvo, akkor utána azt nézed, hogy hány Volvo fut az utakon és jé! milyen sok. Előtte meg észre sem vetted, hogy vannak egyáltalán. Ok, ez rossz példa volt, de remélem érted, mit akarok mondani.

A cicid nem kicsi, hanem átlagos = a nők többségének ilyen van. Nem a méret a lényeg, hanem a forma és a tartás.

Ha meghízol, meghízik a melled is és nagyobb lesz. De ha visszafogysz, akkor a bőrödön már látni lehet, csíkos lesz, kinyúlik stb. Szóval szerintem ezért nem érdemes felszedned a kilókat.

2017. júl. 5. 21:30
 5/16 anonim ***** válasza:
Birom az ilyen kérdéseket.... mikor értitek már meg lányok, hogy mi fiuk szeretjük a kis ciciket is:)
2017. júl. 5. 21:37
 6/16 anonim ***** válasza:
mind1 mit mondunk.. fogadd el magad
2017. júl. 5. 21:40
 7/16 anonim ***** válasza:
Átlag a cicid, nem kicsi és jobb egy vékony lány kisebb cicivel, mint egy duci nagyobbal. Lehet hogy a mellét megnézném, de párkapcsolatra inkább a vékony lány kellene.
2017. júl. 5. 21:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Az hogy valamit megnézel melltartóban az egy dolog. Attól még melltartó nélkül egy nagy mell már nem tud olyan feszes és formás lenni mint egy kisebb. Bőven jó a 70B pláne ha vékony testalkathoz társul izgatóbb nem is lehetne :) 27/F
2017. júl. 5. 21:51
 9/16 Ramone ***** válasza:
Ez baromság... Van egy kolléganőm kb 60 kiló és olyan mellei vannak hogy fuldokolni lehetne köztük és ügyel arra hogy rendesen kirakja őket.. de őszintèn szólva engem nem vonz engem taszit az a tudat hogy nagy mellek és amikor levetkőzik akkor ket hatalmas tejeskannán kell átverekednem magam ahhoz hogy megcsokoljam... Egy vékonyabb kis feszes mellű csaj sokkal szexisebb nekem mint bármelyik D kosaras nő
2017. júl. 5. 22:40
 10/16 anonim ***** válasza:
A homofóbok buknak az olyan kisfiús testre, mint ami neked van. Egy igazi férfi nőkre bukik mellekkel, fognivalóval, telt idomokkal. De mivel manapság annyi már a bi és homofób, így simán találsz majd pasit magadnak.
2017. júl. 5. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!