Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha egy pasinak nincs nagy farka akkor szakítottok vele?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok2017. júl. 4. 21:41
1/14 anonim válasza:
össze se jönnek olyannal, ugyhogy sosem lesz nőd
2/14 anonim válasza:
17 centi alatt NEM ISMERKEDEM!
18/l
3/14 anonim válasza:
Nem, ellenben az írásjelek és helyesírási szabályok ismerete nálam fontos szempont.
4/14 anonim válasza:
Első kettő, ti trollok vagytok vagy hülyék?
Nem érdekel mekkora neki. Vagyis de, legyen 16 cm ALATT! Na jó, esetleg 1-2 cm plusz belefér, de afölött már igencsak tud fájni...
32n
5/14 anonim válasza:
jol mondja az első, össze se jönnek kisfarkuval, ennyi
meg amugy milyen jogon akarnka nőt a kisfarkuak ?
ezt kisfarkuként mondom
6/14 anonim válasza:
én fiú vagyok de nem izgatna nagyon ha csaj lennék nekem elég lenne 15 cm is :DDD
7/14 anonim válasza:
ha pénze van,maradhat,
tartok mellé szeretőt tiszta sor
8/14 anonim válasza:
#7 Nők nevében író férfi vagyok, tiszta sor. :-)
9/14 anonim válasza:
Nem. Paromnak picit kisebb az atlagtol.
Igy is jobb vele a szex, mint az elso fiummal, akinek meg tok normalis volt.
Illetve a szemelyisege ezt kompenzalja.
Soha nrm vallottam meg be ezt neki, de ha nagxon zavarna hogy neki kisebb, akkor se arulnam el. Ilyet ffinek nem mondunk el!
Jovore hazasodunk, es mig elek vele akarok lenni.
22L
10/14 anonim válasza:
tegnap 21:44 Kamuztam...Ne irjatok tobbet pasik :D Senkivel se megyek el.MERT PASI VAGYOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!