Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre hozható- e egy ilyen kapcsolat?
Nekem egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: Te nem változtál meg véletlenül fizikailag? Fogytál vagy híztál esetleg? Mert az még lehet egy kiváltó ok.
26/F
Én soha de soha nem utasítanám vissza egy lány közeledését. Én is például napi többször igényelném, de a távolság miatt csak havi egyszer találkozunk amibe örülhetek ha minden második találkozás szexuális.
Ha együtt éltek vagy közel laktok, igenis állj a sarkadra és ne hagyd hogy elhessegessen. Kötelessége meghallgatnia, mert azzal hogy lefeküdt veled, aláírta a szerződést, hogy felelősséget vállal érted.
Barátnőm pl ultimátumot adott nekem, hogy vagy szerzek munkát (soha életemben nem sikerült elhelyezkednem az állapotom miatt - de inkább a munkáltatók hülyesége miatt), vagy elhagy engem. Ezért kezeltetést indítottam el, hogy alapítványok keressenek munkát nekem, mert magamtól nem megy, valamint FoT segítségével lecsökkentettem az útiköltséget, hogy könnyebben járjak interjúkra. És az, hogy autistaként egyedül elintéztem, ez nem semmi képesség. Párom is büszke rám, de még mindig nincs vége a teendőimnek.
Neked is azt javaslom, vesd be a női határozottságot, beszéljétek meg asszertív nyelven, ha kell szakember segítségével, ha pedig nem hajlandó akkor próbáld megszexuálisanerőszakolni (szeretném megnézni azt a férfit aki ezt ellenezné mert olyat én még nem láttam, hogy egy férfi ellökött volna egy nőt ha az éppen tépi le a ruhát róla összemegszexualitásozás céljából). Ha ebben se partner, akkor keress mást mielőtt becsavarodás és súlyos lelki trauma történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!