Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Helyre hozható- e egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyre hozható- e egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
Több éve vagyunk együtt a párommal és az a helyzet hogy nagyon megritkult a nemi életünk. Eleinte még naponta többször szexeltünk, aztán heti többször, utána már csak heti egy alkalom lett belőle. Most már ott tartunk hogy havi egy vagy egy sem. Nagyon zavar ez az állapot és többször próbáltam volna megbeszélni vele ezt a problémát, de süket fülekre találok és a miértre választ nem kapok. Többször fordult elő, hogy mikor próbálkoztam nála, elhesegetett. Ez annyira sértette a nőiességem, hogy inkább már én sem próbálkoztam nála. Úgy voltam vele hátha észbe kap, de nem! Ezért tartunk itt. Előfordult olyan is hogy inkább "könnyítettem" magamon, de utána mindig sírva fakadtam hogy nekem már csak ez jár. Úgy érzem hogy még fiatal vagyok a szextelen élethez és szép lassan felőröl ez a dolog! Volt már valaki hasonló helyzetben? Mi lehet a megoldás?
2017. júl. 4. 08:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsolatban igen is fontos a szexualitás, ha nem is a legfontosabb. Enélkül nehezen működik a dolog, ezt nektek kellene megbeszélni, de ahogy említed süket fülekre hallgat. Sajnos ebben az esetben mindkettőtöknek a külön élés hozná meg a megoldást. Az nem megoldás hogy szenvedsz.
2017. júl. 4. 08:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Megunt :-P Mivel egy kapcsolat nem működik jó szex nélkül, így ideje mást keresned.
2017. júl. 4. 09:15
 3/13 A kérdező kommentje:
A különköltözés nem opció, mert szeretjük egymást, ragaszkodunk egymáshoz. Egy olyan tanácsot szeretnek kérni, hogyan lehetne az intimitást visszahozni? Mert ez így elég gyatra....
2017. júl. 4. 09:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha hazaér , várd úgy hogy simogatod magad.. Ezt már nem fogja tudni figyelmen kívül hagyni :)
2017. júl. 4. 09:39
 5/13 Tompadúr ***** válasza:
45%

Nekem egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: Te nem változtál meg véletlenül fizikailag? Fogytál vagy híztál esetleg? Mert az még lehet egy kiváltó ok.

26/F

2017. júl. 4. 10:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Egyszer felszedtem pár kilót valóban.de azt szépen le is adtam. Most pont annyi vagyok, mint mikor megismerkedtünk.Adni is szeretek magamra, nem hanyagoltam el a külsőm. Szeretek csinosan öltözködni. Úgyhogy szerintem nem ez lehet a problema.
2017. júl. 4. 11:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Szexi fehérnemű, szoli, szép smink és haj, Illetve derítsd ki, hogy mire gerjed igazán.
2017. júl. 4. 11:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Van vkije! Nagyon össze kell szedned magad ha vissza akarod kapni a sexet. A megszokás miatt ragaszkodtok csak egymáshoz!
2017. júl. 6. 07:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Én soha de soha nem utasítanám vissza egy lány közeledését. Én is például napi többször igényelném, de a távolság miatt csak havi egyszer találkozunk amibe örülhetek ha minden második találkozás szexuális.

Ha együtt éltek vagy közel laktok, igenis állj a sarkadra és ne hagyd hogy elhessegessen. Kötelessége meghallgatnia, mert azzal hogy lefeküdt veled, aláírta a szerződést, hogy felelősséget vállal érted.

Barátnőm pl ultimátumot adott nekem, hogy vagy szerzek munkát (soha életemben nem sikerült elhelyezkednem az állapotom miatt - de inkább a munkáltatók hülyesége miatt), vagy elhagy engem. Ezért kezeltetést indítottam el, hogy alapítványok keressenek munkát nekem, mert magamtól nem megy, valamint FoT segítségével lecsökkentettem az útiköltséget, hogy könnyebben járjak interjúkra. És az, hogy autistaként egyedül elintéztem, ez nem semmi képesség. Párom is büszke rám, de még mindig nincs vége a teendőimnek.

Neked is azt javaslom, vesd be a női határozottságot, beszéljétek meg asszertív nyelven, ha kell szakember segítségével, ha pedig nem hajlandó akkor próbáld megszexuálisanerőszakolni (szeretném megnézni azt a férfit aki ezt ellenezné mert olyat én még nem láttam, hogy egy férfi ellökött volna egy nőt ha az éppen tépi le a ruhát róla összemegszexualitásozás céljából). Ha ebben se partner, akkor keress mást mielőtt becsavarodás és súlyos lelki trauma történik.

2017. júl. 6. 08:12
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Mondhatni talán most vagyok a legmélyebb ponton! A közelmúltban már nagyon nem bírtam magammal, így hát elkezdtem a számmal kényeztetni. Láttam rajta, hogy zavarja... még fel sem állt neki! Ismételten visszautasított úgy, hogy több mint egy hónapja nem szexeltünk!!! Totál megsemmisültem! Már tényleg nem is nőnek érzem magam!(pedig nem vagyok csúnya, sem igénytelen) Nem gondolom hogy megcsalna. (Persze tudom, hogy semmi sem kizárt)De nem viselkedik gyanúsan. Nem dugdossa a telefonját előlem, van hogy otthon is hagyja. A szakítás inkább csak strucc politika lenne. Jobban fájna, mint a szexmentes élet. Erre a problémára kellene valami megoldást találni, de nagyon nehéz úgy hogy nem tudom miért is alakult ez ki.
2017. júl. 6. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!