Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a felszínesség a mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a felszínesség a mai világban, hogy csomóan csak dugni akarnak kapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Hihetetlen tré világot élünk jó ideje. Miért jó ez bárkinek is? :)
2017. júl. 2. 00:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%

Ösztön kielégítésre jó, természetesen. És időt nyersz vele, hogy megtaláld az igazit. Vagyis ezt gondolhatják sokan.

Amúgy lehet egy szexkapcsolatból szerelem, szóval nem értek egyet veled, nem ilyen sarkos a dolog valójában...

2017. júl. 2. 00:31
 2/25 anonim ***** válasza:
59%

Ha felszínes, ha nem.. ez van.

Csak rajtad áll, hogy beállsz-e a sorba. Panasznak kár ezért! És nézd, nem lehurrogni akarom a kérdésed, mert reális mint megfigyelés.

Aki csinálja annak csak van annyi esze, hogy jól érzi magát ebben a helyzetben, ha meg nem akkor úgy kell felfogni, hogy megfizeti a tanulópénzét.

Tanulj meg elfogadni, hisz a világot úgy sem fogod tudni megváltoztatni! Max magad őrülsz majd bele a "rögeszmédbe"! Kár lenn érted;)

2017. júl. 2. 00:32
 3/25 anonim ***** válasza:
44%
tudod az erzelmek sokszor a foldbe dongolnek es igy inkabb nem akarod
2017. júl. 2. 00:36
 4/25 anonim ***** válasza:
45%
Ez most őszinte kérdés vagy éjjeli csajozási kísérlet? Megvan a létjogosultsága és ideje a kalandoknak. Aki arra vágyik miért ne tehetné. Kapcsolattól meg a hiányától sem kell betegesen félni.
2017. júl. 2. 00:39
 5/25 A kérdező kommentje:
Nagy baj lenne, ha itt csajoznék. Csak érdekel, mert ma már több helyen is ezt tapasztaltam. Vicc, hogy bizonyos emberek milyen lazán kezelik ezt, mindeféle felelősségvállalás nélkül. Mintha 1 kg kenyeret vennének a boltban...
2017. júl. 2. 00:41
 6/25 anonim ***** válasza:
47%

Igen, manapság ez nagy divat lett. Nincs felelősség a másik irányába, nincsenek kötelességek, nem kell beszámolni, elszámolni, sokkal kényelmesebb. Nem kell megdolgozni a kapcsolatért, megküzdeni a másikért. Csak élvezkednek.

Én annyira rühellem már ezt, hogy 36 éves nő létemre az elmúlt 10 évben a ismerkedéseim 90 %-a arról szólt, hogy hogy magyarázzam el a pasiknak, hogy nem, nem akarok szexkapcsolatot, és nem vágyok ekkora meg akkora péniszre, sokkal inkább egy lelki síkon működő, érzelmekkel átitatott, normális, snassz, együttélős, közös programokat csinálós kapcsolatra.

És olyan szinten belefáradtam, hogy elhajtsam őket, hogy kb kiégtem. Már a szex sem érdekel annyira, mert kezdem megutálni, hogy csak erről szól a világ.

2017. júl. 2. 00:48
 7/25 anonim ***** válasza:
72%
Ez van barátom. Azért nincs kapcsolatom 2 éve, mert a 2.kérdés ismerkedésnél:csupasza a nunád? Elegem van ebből. Szeretnék szeretni, de úgy látszik 40 éves nőkénz csak a nunira kíváncsiak.
2017. júl. 2. 00:57
 8/25 anonim ***** válasza:
44%

régen én is elítéltem ezt, azt hittem csak kapcsolatban megy a szex, elég sok lányt visszautasítottam

aztán volt pár csalódásom, maga a kapcsolat is, de testiségben is, önző partnereket fogtam ki és most elég lett ebből

nem is akarok egyenlőre direktbe komoly kapcsolatot, most teljesen más fajta irányba mentem, új élvezetek

mondjuk csak szexbe mai napig nem mennék bele, nekem kell a tartalmasabb dolog

én a főleg lelki, de valamennyi testi vágyat is csökkenteni akarok (testire elég ha kiverem, lelkire sajnos nincs ilyen megoldásom), de egyenlőre komolyabb kötöttségek nélkül

rengeteg figyelmet, kedvességet adok így is, de nem akarok megint koppanni, mint az exeknél

itt én döntöm el mit adok, nincs olyan hogy kötelező, vagy elvárja a másik

engem szerencsére nem az ösztön hajt, meg nem mindenáron dugni akarok, vagy bármit

ez is jó irány arra, hogy megtaláljam akit keresek

2017. júl. 2. 00:59
 9/25 anonim ***** válasza:
0%

Előző: félsz.

Értem, én is félek. DE az élet nevű játék ilyen. Ha most félsz, később lesz rossz.

2017. júl. 2. 01:05
 10/25 anonim ***** válasza:
21%

Figyi már kérdező.. kettes voltam, (meg vagyok is) [matekből] x) :D

Na szóval.. miért lenne baj, ha itt csajoznál? Mindenhol lehet csajozni.. olyan helyeken is, ahol gáznak gondolnád, vagy nem is sejtenéd.. na meg van a gyakorinak egy tuti előnye! Tuti, hogy itt tudod összeszedni az 1 nm2re jutó legtöbb olyan csajt aki igazából egy a monitor másik oldalán ülő kangörcsös pasi XD szóval.. ne hagyd ki ezt a lehetőséget!:D Kár volna.. nem csak érted, hanem ezért is!

na jó.. befejeztem! :D

2017. júl. 2. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!