Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a felszínesség a mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a felszínesség a mai világban, hogy csomóan csak dugni akarnak kapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Hihetetlen tré világot élünk jó ideje. Miért jó ez bárkinek is? :)
2017. júl. 2. 00:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%

#9:

régen rettegtem a csalódástól, évekig

ez most nem rettegés vagy félelem

ez változás

nem akarok többet olyan lenni, mint az aki régen voltam

nem akarok kedves, odaadó lenni ennyire

egyenlőre ezt nem tudom milyen szinten fogom megtörni magamban

de amilyen lányt keresek talán csak a mostani úton találhatom meg!

mármint a mostani módszerrel!

nem adtam fel, csak mondhatni stratégiát váltottam

viszont már lemondtam arról, hogy családom legyen mindenáron

eddig így terveztem, most már inkább úgy vagyok vele, hogy más célokra koncentrálok amik eddig is voltak, de a család már nincs a célok listáján, már csak lehetőség

elég nagy esély van arra, hogy lesz családom, de nem fogok csalódni ha mégsem lesz

2017. júl. 2. 01:13
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Mai világban... Nehogy azt hidd, hogy régen nem voltak oda a szexért az emberek, csak épp nem az interneten ekrestek aprtnert. :D
2017. júl. 2. 01:15
 13/25 anonim ***** válasza:
27%

én 22 évesen igencsak csalódott vagyok, hogy a pasik többsége csak megdugni akar... ami ennél is nagyobb csalódás, hogy a sok hozzám hasonló fiatal csajszi meg is adja nekik...

aztán az utcákon meg látni a sok szingli babakocsizós anyukát és ez már szinte senkit sem zavar, mert lassan ez már természetes...

2017. júl. 2. 01:29
 14/25 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem azt hiszik ez nem von maga után felelősséget,illetve itt nem kell megfelelni,meg így egyszerűbb.
2017. júl. 2. 01:36
 15/25 anonim ***** válasza:
44%
Na, a nagyokos, aki névvel osztja itt az észt mindig, mert ő a legokosabb, feltett egy kérdést. Most a világ felszínes, ő meg a valaki.
2017. júl. 2. 01:46
 16/25 Ramone ***** válasza:
39%

Az emberek egyre primitivebbek egyre butábbak. Visszafelé fejlődnek mert meg tudják azzal nyugtatni a lelküket hogy "jaj annyit csalódtam nem kell érzelem"

Ez magyarra lefordítva azt jelenti hogy b*nő akarnak orrba szájba de nem akarnak felelősséget vállalni ezért. Nem akarnak melózni egy kapcsolaton nem akarnak csak egy partnernèl leragadni hiszen az állatok közt se mindegyik ragad le egy partnernèl ... Ezek a lányok ezek a fiúk csak mosolygásra kèsztetnek semmi komolyat nem várok tőlük. az egyetlen baj hogy ezek az agymosott tinik ezeknek ugyanúgy van szavazati joguk mint másoknak ... Szomorú de ma már ez a trendi.

2017. júl. 2. 01:52
 17/25 anonim ***** válasza:
34%

"aztán az utcákon meg látni a sok szingli babakocsizós anyukát és ez már szinte senkit sem zavar, mert lassan ez már természetes..."

Pont ezért dugnak sokan,mert ez a természetes:)

Az,hogy rádkényszerítik a gyerektartást az egy mesterséges dolog.

Az ember meg még ma is ösztönlény.

De miért kell a szexből gyereknek fogannia?

2017. júl. 2. 03:26
 18/25 anonim ***** válasza:
30%

Melózni kapcsolatért kell.

Dugáshoz miért kell melózni?

A kapcsolat amúgy sem a szexről szól.Legalábbis nagyon unalmas,ha valaki ugyanazzal az emberrel szexel,sőt kifejezetten azért tart fenn kapcsolatot,hogy legyen valaki,akivel be lehet nyújtani a "dugni akarok most" lapot.

Amúgy tényleg nem éri meg az energiabfeketetés a kapcsolatok jelentős részénél,vagy szakítás vagy válás lesz a vége.

2017. júl. 2. 03:29
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Kár hogy mèg erre sem találni a megfelelően szexorientált lányt.
2017. júl. 2. 05:04
 20/25 anonim ***** válasza:
15%
Azert mert a mai nok masra nem valoak. Legalabbis a szememben semmi masra nem jok, csak sok penzbe kerulnek, emellett max par honap es megunom oket ugyis. Jobb cserelgetni.
2017. júl. 2. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!