Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szőrös punci miért nem jó a többségeteknek pasik?
En sokkal jobban szeretem a szőröset és sajnos nehéz találni...
22F
Az én uramnak egyszer a szőrös tetszik, aztán meg a borotvált puncim.
Szerintem az orál miatt nem szeretik a pasik.
nincs semmi baj a szörössel, csak legalább annyira legyen karban tartva, hogy a csiklóba a hüvelybe meg a kis szemérem ajkakra ne tapadjon egy rakás szőr mert akkor tényleg olyan mintha valakinek a szőrős hónalját kellene nyalni miközben az jó lucskos.
Most őszintén, ti lányok nyalnátolk szőrős hónaljt, vagy szopnátok olyan faszt ami a makk tövéig bozontosan szőrős és a makkra is ráborul a szőr? Nem hinném... na ennyit kell megérteni, szerintem meglehet...
Le fogtok pontozni, de hát olyan világot élünk, ahol nem feltétlenül a többségnek van igaza, főleg ilyen nem reprezentatív felmérésű oldalon:
Mert a média és sok hangos megmondó ezt mondja. Ráadásul amikor még bőven alakulnak az ilyen ízlések, például kamaszkorban, akkor a legfogékonyabbak sokan az ilyen baromságokra, ráadásul közülük ha valamelyiknek tetszik is a szőrös punci, nem vallja be, mert az nem menő, és kiröhögik.
Egyébként pedig az is hlyeség, hogy ezen múlna az ápoltság, a higénia meg főleg, ugyanis nem véletlenül van ott szőr.
Az meg már szintén baromság, hogy nyalásnál szőrt nyalna valaki... aki nem kisfiú és nyalt már (szőrös-) puncit, az rájöhetne, hogy bizony nem a szőrt kell nyalni és pl. a csikló sem szokott szőrös lenni.... persze az előfordulhat, hogy esetleg 1-1 kihulló szőrszál néha ritkán oda kerül, de aki ezen nem képes úrrá lenni, az nem férfi.
Ahogy az se férfi, aki nem egy gyönyörű pinát lát, amihez odaengedi egy nő, hanem ilyeneken fenn akad.
Én amúgy kézzel imádok beletúrni a szőrbe, meg nekem látványra is tetszik, bár a szőr nélküli szeméremdombot jobban lehet puszilni, szóval pro és kontra. Lényeg, hogy mindenhogy jó, de legjobb talán a változatosság.
És a kopasz puncival sincs semmi baj, csak reggel korán el kell vinni az óvodába. :D
Egy férfi
ui.: ...akinek a kamaszkora még a pre-internet korban kezdődött és el van borzadva a mai dolgoktól
(például, hogy sok kiscsaj azon feszeng és sok hlye gyerek azon pedálozik, hogy kis vagy nagy kisajkak a jobbak, meg a menő.... 10-20 évvel ez előtt még qrvára senkiben fel se merült, hogy ez probléma lehetne...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!