Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire visszataszítő ha egy pasi szőrös?
Attól függ. Ha azt feltételezzük, hogy nem az ilyen nagyon extrém csubakka verziót kérdezed, amikor egybefügg mindene a szőrrel, hanem azt, amikor egy jól látható férfias szőrről van szó, akkor nekem nincs vele bajom. Szőrös mell? Szőrös alkar, és lábszár? Teljesen oké számomra.
Ha a szakállra, bajuszra gondolsz szerintem szexi, ha ízléses és rendben van tartva.
A fanszőrt viszont legalább trimmelni érdemes, ugyanis egy erősebb szőrzet esetén az orális szexnél szerintem senki sem akar a göndör fürtökbe igényesen belefulladni.
20/L
Ferjem nagyon szoros. Ennek is koszonheto hogy minden alkalommal mikor leveszi a polojat abbol szex lesz. Nekem szinte mar fetisem a szor.
De kinek hogy...
22L
Intim területen legyen rövidebb vagy csupasz, de máshol imádom.
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!