Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit preferálnak a lányok: A szőrös, a visszavágott, vagy a borotvált férfilábat? Főleg, hogy itt a rövidnadrágos időszak.
Figyelt kérdés
2017. jún. 9. 12:21
1/13 anonim 

válasza:

Személy szerint a minél szőrösebbet :)
Imádom a nemek közti különbségeket
De ez csak 1 vélemény, ez csak az én ideálom. Majd úgy is lepontoznak emiatt :)
2/13 anonim 

válasza:

Egyértelműen szőrös. Vannak helyek, ahol nem zavar, ha szőrtelenít a pasi, vagy rövidre nyírja a szőrt (pl. hónalj, has, nemi szerv környéke), de a láb tipikusan olyan, ami számomra borzasztó férfiatlan csupaszon.
5/13 anonim 

válasza:

Ha leborotválod, az egy kicsit higénikusabb is, mert ha sz@rtok és kitörlitek a s3gg3teket, akkor a sz@rdarabok nem tapadnak a szőrszálakra... :-)
Eléggé idétlen egy pasi, ha csak a f@s.zán nincs szőr vagy a hasán.
Tehát vagy szőrős legyen ott, ahol a természet adja, vagy sehol.
A bodybuilder-rek is g3c.i szarul néznének ki king-kong-ként... :-)
6/13 anonim 

válasza:

Egyértelműen borotvált, vagy még inkább gyantázott legyen. :)
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleméményeket.
Ment a zöld mindenkinek.
Okosabb nem lettem. :) Szőrösebb típus vagyok, de meghagyom a nyiratlan formát. :)
A brorotvált, vagy visszavágott forma jó lenne, csak sajnos sok begyulladt szőrtüszővel járna...
2017. jún. 10. 09:52
8/13 Sosetom válasza:
Ne legyél ratyi, férfi vagy! (ill. a kérdés miatt csak remélem az leszel egyszer) :)
9/13 Szeder Katalin 

válasza:

Ha, mondjuk, balett-táncos vagy valamilyen edző, tornavezető az ember, mégis jobb leborotválni. Szerintem.
10/13 Kovács Rita Alexandr válasza:
Ha van pàrod őt kérdezd meg mit szeret mivel mindenkinek más és más a véleménye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!