Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem új ez a szexmentes időszak?
A barátommal kb. 2 hete nem nagyon van köztünk intimitás. Bújás, ölelés, puszik, stb, igen, de komolyabb nem.
Ez engem nagyon bántott, mert úgy éreztem, a barátom már nem kíván. Megkérdeztem, van-e egyéb oka ennek azon túl, hogy eléggé összejöttek a dolgok az elmúlt időben.
Azt mondta, egyszerűen csak így jó most neki, így boldog,vannak ilyen időszakok...
Hát nekem ez eléggé furcsa. Még ha 20 éves házasok lennénk, de 3 hónapja vagyunk együtt, és 22 évesek vagyunk :((
Lehet oka a rengeteg dohányzás?
Vagy mit gondoltok, mégis velem lehet baja, csak nem mondja meg? :(
Megkérdeztem, van-e egyéb oka ennek azon túl, hogy eléggé összejöttek a dolgok az elmúlt időben.
Azt mondta, egyszerűen csak így jó most neki, így boldog,vannak ilyen időszakok...
itt az oka, megdicsérlek h megkérdezted tőle, ezzel megis válaszolta
Valahol a te igényszintedet is megmutatja, ha összeállsz egy bagós emberrel. Bocsánat. :)
Szerintem simán lehet érszűkülete, ami rendesen kihathat a merevedésre és már nem azért, de ha gyereket akarnátok egyszer, a bagózás nagyon öli a sperma minőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!