Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Lehet valami van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Lehet valami van a pasival? 18N

Figyelt kérdés
regen batyjaval kavartam meg csak 16 voltam..mar egy ideje tartjuk a kapcsot az occsevel,voltam fent nala,sztriptiztetni akart,de aztan mar ujjazni,utana lesmarolt,neki dobott az agynak es meg akart megint ujjazni,ez tavaly volt es vegul nem engedtem neki,aztan mimor oltoztem vissza,megfogta magat elkezdte puszilgatni a hasam.Utana otthagytam.Erovel visszatoltam a kezet a puncomtol.Es masnap le akart tiltani.Utan egx ideig no contact.Oktoberben kikoltozott kulfoldre.Kozben szakitott baatnojevel,akivel ossze vissza hol egyutt volt hol nem.(mikor voltam fent nala akkor epp szakitottak)es en osszekavartam a csaja batyjaval.ezt tudja is hogy majdnem sogorok lettunk.Azota is beszelgetunk.Kepet kap.vidit is kuldtem,mimdig ir nekem.de azt irta hogy nem szokasa kiverni,mert kerdeztem hogy szokta tuti.meg ilyeneket ir hogy nehatagudjak de nem volt ideje velem osszefutni most de am akart,meg kivancsi lett volna milyen velem a szex.Am napi szinten beszelgetznk,lelki dolgaimat is elmondtam.neki,meg az ejszaka kozepen is irta hogy barmi van irjak neki stb.
2017. júl. 3. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen nagy ribizli vagy!
2017. júl. 3. 10:00
 2/9 anonim válasza:
100%
Már bocs hogy ezt mondom de csak luksogor akkar lenni a bátyoval aztán jol meg fog alázni azt azon fognak röhögni
2017. júl. 3. 10:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kuuuurva vagy ennyi
2017. júl. 3. 10:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Be ne vegyétek már! Felismerem a stílusát, naponta-kétnaponta irkál ki kérdéseket, a 18N is mindig szerepel benne. Troll.
2017. júl. 3. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja, csak tudja hogy téged bárki megkaphat így jól jössz majd neki ha hazajön. Büdös nagy kur.a vagy, és ezért ír, nyyugi kapcsolatra nem kellesz neki, azért nem keresett jó ideig.
2017. júl. 3. 10:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs a pasival semmi, csak azzal hogy pucéran ráztad magad előtte, majd hagytad hogy megujjazzon, viszont a b..ást már nem, ezzel nagyon felidegesítetted. De nem baj-gondolom masztis- videókkal azért igyekszel kárpótolni. De nyugi, a pasik a többsége nem szereti a "félbehagyott munkát", vagyis előbb-utóbb úgyis megfog dugni.
2017. júl. 3. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Te könnyűvérű vagy a srác meg megdugna.
2017. júl. 3. 10:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Az ilyenektől mentsen meg a sors...ha ez igaz.

Úgy általánosságban és ismeretlenül adok neked egy 10/2- est...de csak mert jó napom van!

2017. júl. 3. 12:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Te most komolyan minden 3. nap felteszed ugyan ezt?
2017. júl. 3. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!