Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a brazilok, a brazil pasik? Ti járnátok brazil pasival?
Nekem 2 évig volt brazil barátom, kint is éltem vele, szóval van tapasztalatom bőven :) Ugye a sztereotípiák azok, hogy nyitott, barátságos, temperamentumos nép, mi Rioban éltünk, itt 100%ban ezt tapasztaltam, azt nem tudom, hogy máshogy is így állnak-e a külföldiekhez, nyilván nem egyforma mind a 200 millió brazil.
Az exem, külsőre, nekem a gyengém a barna haj, barna szem, borosta-típusú pasik, szóval számomra tökéletes volt :D ő nagyon adott magára, kondizni járt, rengeteget sportolt, szóval csinoska volt tényleg. Amúgy én két év alatt nem sok ennyire jó fizikumú pasit láttam, hacsak nem a külsejükből élnek. (modell, táncos, akármi)
Belsőre, na ő tényleg megfelelt a sztereotípiáknak, hihetetlenül temperamentumos, szenvedélyes, forróvérű pasi. A gátlás szót nem ismeri, de emellett hatalmas szíve van, és baromi jóindulatú srác, néha kicsit olyan volt, mint egy nagyranőtt gyerek :) 0-24ben pörgött, soha nem unatkoztam mellette, hihetetlen kalandokat éltem át vele, amiket lehet, hogy más körülmények között nem tapasztaltam volna meg. Nekem életem legboldogabb időszaka volt amit vele töltöttem, ezt mindenféle nyál nélkül mondhatom :D
Hm, a család, a vallás, a foci a mindene, de ez tényleg igaz 10-ből 9 brazil pasira, szóval ha ezekre rosszat mondasz, felejtős vagy a szemükben.
Emellett, ahogy őt, meg a családját megismertem, nagyon nyitott, befogadóak és barátságosak voltak, sosem éreztem magam kívülállónak.
Amit negatívumként tudnék felhozni, hogy rettenetesen féltékeny volt, ezt nyilván arra fogta, hogy nagyon szeretett, el is hiszem, de néha tényleg fojtogató volt a viselkedése. Egyébként a braziloknál hatalmas bűnnek számít a megcsalás.
Ha kíváncsi vagy még valamire, írj nyugodtan :)
Előző vagyok!
"Brazília lakossága rendkívül sokrétű és kevert. A lakosság több mint 180 színárnyalatot ismer, ez nem azt jelenti, hogy ennyi szín létezik, hanem ismeretes a különböző keverékeknél, hogy kiben hányad rész indián, fekete stb. van."
"Etnikai összetétele:
európai eredetű 49,7%
pardó (európai, fekete, indián keverék) 42,5%
fekete 6,9%
Szóval kedves okoskodók, ki nem látott még brazilt? Kérdező te meg keress egy romát, ugyan-az!
A külső nagyon random. Brazíliában rengeteg a bevándorlóhátterű. A legkülönfélébb keveredés előfordul. Vannak szőke, kékszemű fehér brazilok is, akikről sosem mondanád meg hogy azok. Illetve él 3 millió japán brazil, akikről sosem mondanád meg hogy brazilok, mert kinézetre tényleg japánok. Sok a fekete, a félvér, a fekete-bennszülött keverék. Olasz, német leszármazottból is van pár. Szóval a külső nagyon változó.
Szex terén sokkal szabadosabb mint Kelet-Eu-ban. De ez is függ hogy falun, városban meg megapoliszban élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!