Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Vagy csak én vagyok ennyire "prűd"?
Igen, szeretné, ha megerősítenéd abban, hogy ott és akkor, azonnal megdughat.Ne fűzz hozzá nagy reményeket.Kipipál strigulaként, ez is megvolt, lehet menni a következőre.
Komolyabb férfiak nem a ruha alól kezdik az ismerkedést.
A végcél férfi-nő között mindig a szeretkezés, de az odavezető út a nem mindegy...ezt sokan hajlamosak elfelejteni, avagy éppen szarnak rá.Mert a gyors siker kell, az azonnali hódítás.1 percig nem hajlandóak várni.Az önzőség visz mindent náluk.
A leírtak alapján ti teljesen mást akartok a másiktól, ebből sok jó nem fog kisülni.
Első lenni egy szűz nőnek, az mindig izgatóbb.
A fickó valószínű csak meg akar dugni, hogy övél legyen a trófea.
Ha te érdekelnéd, akkor veled foglalkozna és nem a szexel jönne. Addig ok lenne, hogy beszéltek róla, kinek mi jön be kit mi izgat (hiszen attól mert szűz vagy még vannak vágyaid), de ha tudja, hogy még senkivel nem voltál akkor nem fogja erőltetni, mert valószínű ennek oka van. Szóval, gondolkozz el, hogy mit is akar tőled ez a fazon, neked kell leszűrni a beszélgetésekből, és tudd, hogy te mit akarsz. Komoly kapcsolatot, vagy ha csak kaland lesz belőle, az is jó? Mert aztán meg utólag megbánva keseregni rajta nem jó.
Én már nagyon nem vagyok szűz, de ezzel a pasival befejezném az ismerkedést még én is!
Már ott tart, hogy de, de, próbáld csak ki, biztos élvezni fogod!
Ez a tipikus "kismalac, csak a lábam engedd be az ajtón", mint a mesében. Érzi, hogy befolyásolható vagy.
Az biztos, hogy első randin rád fog mászni, és mindent ki akar próbálni, amiről most beszélgettek. Azt is, amire te nemet mondtál.
Hidd el, hogy ennyire nem élünk "modern" világot, ahol az online ismerkedésnél kötelező a chatszex. Ez a férfi semmi jót nem akar tőled!
Gondolom, nem szokott hozzá, hogy nemet mondjanak neki. Te pedig még írásban sem vagy erre képes. Mi lesz élőben?!
Ennek sírás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!