Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a nők többsége, vagy legalábbis vannak ilyenek, akik közvetlenül a szex előtt és után is prűd?
Nincs rá magyarázatom,de én is ilyen vagyok.. :D
Előtte utána .
De szex közben eszembe sem jut ,hogy jajjj szégyellnem kellene magam..közben megy a feloldódás , gátlástalanság :)
Ne kérdezd..
"Nincs rá magyarázatom,de én is ilyen vagyok.. :D "
Ők maguk sem tudják mit miért csinálnak.
Kár hogy ilyenekért kell "harcolni" hogy megadják a puncijukat, de remélem már lassan megjelennek az ilyen szuper élethű szexbabák.
Az én volt párom is ilyen volt.
Nekem jól esett volna sokszor pl. szeretkezés után meztelenül lenni egy ideig, úgy flangálni, még gyönyörködni benne. Ennek ellenére mindig azonnal felkapkodta a ruháit és ment a dolgára.
Sokszor azt mondta azért mert szégyelli a testét, hogy gyerek szülés után már nem olyan szép a teste.
Hiába mondtam neki ezerszer hogy számomra ő a leg gyönyörűbb, és szeretnék benne gyönyörködni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!