Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem segít nekem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem segít nekem a barátom elmenni, miután ő elélvezett?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a barátommal, 1,5 éve élünk szexuális életet. Sajnos nekem ez nem egyszerű, ugyanis csak csiklóval megy az elélvezés, és úgy sem mindenhogy, csakis kézzel. Nagyon szeretem a barátomat, és ő is engem, de nem értem ezt a dolgot:

Miután ő elment (lehet ez szex, vagy orál) engem úgy hagy, és nem elégít ki. Ez nekem rosszul esik, mert olyan, mintha nem akarná, hogy nekem is jó érzés legyen.

Szokott próbálkozni azért nálam nyalással is, de soha nem mentem még el ettől, szóval mindig kérem, hogy inkább kézzel. De ha nem szólok, magától eszébe se jutna, csak abbahagyná a nyalást, és kész.

Szóval nagyon sokszor előfordul, hogy én nem megyek el, és még csak meg sem kérdezi, mi volt a baj, vagy hogy segítsen-e máshogy. Tudom, hogy szólnom kéne neki - szóltam is, csak egy idő után már kínosnak érzem. Azt hittem, ez alapvető dolog, mert az előző barátaim egy szó nélkül csinálták nekem kézzel, miután elmentek.

Tehát, a kérdésem: szerintetek miért van ez? Másnál is előfordul?

2017. júl. 2. 18:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
alapvető dolog, nem szép, hogy ilyet tesz
2017. júl. 2. 18:26
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
mert önző
2017. júl. 2. 18:27
 3/19 anonim ***** válasza:
1%

Egy jóképű pasinak nem kell ilyesmivel foglalkozni.

Őrá nem ezért gerjednek a lányok.

2017. júl. 2. 18:28
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk evidens, hogy aki előbb végez az utána orálisan elégíti ki a másikat.. Basszus, ez a minimum!
2017. júl. 2. 18:32
 5/19 anonim ***** válasza:
94%

Mert önző, csak magára gondol.

Ismerős szitu :/

2017. júl. 2. 18:33
 6/19 anonim ***** válasza:
21%
Pedig neked is annyi időd van rá mint neki. Szerintem fair.
2017. júl. 2. 18:34
 7/19 A kérdező kommentje:
És ezzel mit lehet csinálni? Mert ugye ha kérnem kell külön minden alkalommal, az már azért nem ugyanolyan.
2017. júl. 2. 18:34
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

Miért vagy még vele együtt?

Oké, szereted, meg minden, de jó ez neked?

Egy normális, nem önző pasinak mondani sem kell, mert felfogja magától.

Amúgy te magad miért nem segítesz, hogy együttlét közben te magadnak izgatod a csiklódat? Akkor még együttlét alatt elmennél. Vagy kérnéd meg a barátodat erre.

Amúgy nem, soha nem fordult ilyen elő, mivel önző pasikkal nem voltam együtt hosszútávon.

2017. júl. 2. 18:35
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is az a minimum hogy kielégít kézzel vagy szájjal, már bocs de egy önző barátod 23/f
2017. júl. 2. 18:46
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Ülj le vele megbeszélni, mond el neki, hogy jó vele a szex meg minden, de mikor nem elégülsz ki akkor segíthetne, mert így megalázónak érzed a helyzetet.

Ha szeret, és nem önző akkor megért, ha nem változtat, nos akkor.. :/

2017. júl. 2. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!