Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek kilogos puncitok van ti hogyan fogadtátok el magatokat igy? L
Figyelt kérdés
2017. júl. 2. 12:13
1/30 anonim válasza:
Szerintem tuti hogy van olyan srác akinek ez bejön. :)
2/30 anonim válasza:
Nekem például srácként rohadtul bejön, ezt nem kell "elfogadni" :D A tietek csak máshogy gyönyörű c:
3/30 anonim válasza:
Sose értettem mi ezzel a probléma.
4/30 anonim válasza:
Le ne csapja a kocsi, metro, villamos, busz ajtó. 😳
5/30 anonim válasza:
Cuki az, ne legyen ez probléma!
F
6/30 anonim válasza:
ezzel semmi baj nincs.
ha nekem kell valaki, akkor kell valaki.
7/30 anonim válasza:
Jó gyorsan! :D Akinek nem tetszik ne nézze. Ennyi
9/30 anonim válasza:
Kigyógyultak az értelmi sérültségből.
10/30 anonim válasza:
Ilyet adott a természet ez van. Plasztikai műtétre nincs pénzem marad ez. Mellesleg megjegyezném hogy egy pasi sem panaszkodott szóvá se tették. Imádták nyalni falni dugni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!