Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők! Vannak olyan vágyaitok hogy szexeljetek egy fiatalabb pasival?
Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 19:12
2/14 anonim válasza:
Értelemszerűen.
Mit nevezünk idősebbnek,mihez képest?
Nyilván 40 felett örülnek ha egy lágy szellő közé süvít ott.Főleg ha a genetikai állomány nem a legmegfelelőbb,valamint nem is vigyáz mit eszik,nem végez rendszeres testmozgást.
5/14 anonim válasza:
Van, van! Sajnos az uram már jó ideje nem piszkál, mert hiába mosom meg szappanal, ebben a melegben már öt perc után pállott szaga van a csúnyámnak.
6/14 anonim válasza:
Sosem szexeltem 29 évesnél idősebb pasival,és nem is tervezem a következő 30 évben.33N
8/14 anonim válasza:
12 évvel fiatalabbal már voltam.
9/14 anonim válasza:
Látod ez a gyakori. Özönlenek a teljesen inkompetens válaszok unatkozó kis hülyegyerekektől.
10/14 anonim válasza:
Ok. GTinikkel nem. 39 vagyok. 28-30:igen. 40-50:igen. Ha a személyisége is jó. Nyugi, nem a pénztárcára gondoltam személyiség alatt. Hanem a szó szoros értelmére. 16-18-20:nem. De győzzetek meg! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!