Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők! Vannak olyan vágyaitok hogy szexeljetek egy fiatalabb pasival?
Kedves!
Írj privátban. Szeretem, ha szereted a szexet!
Puszi.
Andor
Kedveseim!
Bármilyen /term.borotvált, idős-fiatal/puncit ugyanazzal a vonzalommal, beleéléssel, szeretettel, boldogsággal, és hévvel nyalok.Fontos vagy számomra.Gyengédség illet meg, és rád figyelés. Éreznem kell minden apró rezdülésed, lihegésed. Ezek a maguktól jövőek, különösen a hangjaid, az én jutalmam, az én lelki feltöltődésem. (A fütyimmel nem kell foglalkoznod, nem várok viszonzást) Idős férfi vagyok, sok kielégülést, orgazmus-halmozást éltem már át, és sok pozitív, -- mikor jössz újra?-- visszajelzést kaptam. A zene a mindenem : a hölgy lélegzete, hangja, beszéde, egészen az orgazmus isteni hangjaiig, ami a kielégültség zenéje. Számomra a hölgy öröme, kéje a fontos, szoríts meg, hangokkal, és mozdulatokkal is jelezz vissza. Ettől tovább izzok, és felgyújtlak téged is Hosszú kényeztetéssel, elnyújtott, és számos orgazmust szeretnék nyújtani! . Nagyon szeretek nyalni, és ezt szívvel teszem. Puszillak! Andor /nagybotos/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!