Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mennyire éreztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire éreztek bűntudatot vagy bizonytalanságot a vágyaitok miatt? Van, hogy kapaszkodót szeretnétek de nincs?

Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 00:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd bővebben?
2017. máj. 1. 01:09
 2/7 A kérdező kommentje:
például, hogy nem tudod mire vágysz, vagy tudod de felkavarodsz tőle és nem érted magad. Vagy nehezen beszélsz róla, mert bűntudatot kelt és a magánéleted totális ellentétben van a szexuális életeddel. Ilyesmire gondolok.
2017. máj. 1. 01:13
 3/7 anonim ***** válasza:

"magánéleted totális ellentétben van a szexuális életeddel"

Ez totál ellentétben van egy értelmes mondattal. Olyan dolgokról fantáziálsz, vágyakozol, amit nem tudsz, nem mersz megtenni?

2017. máj. 1. 01:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Mar nem

Regebben sokszor gondoltam azt h nem vok komplett mert arra vagyom amire

De ma mar agyilag is erettebb lettem es pont nem erdekel mas velemenye, plane h megtalaltam a partnerem ehhez.

2017. máj. 1. 07:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Én értem mire gondolsz, mert a magánéletem totálisan ellentétben van a szexuális vágyaimmal. Bűntudatot már nem érzek, de bizonytalanságot igen, mert nagyon erősek a vágyaim, de nem élem meg. Frusztrál, hogy esetleg soha nem fogom. De a kapaszkodót nem tudom mire érted.
2017. máj. 1. 08:14
 6/7 anonim ***** válasza:
ezért offoltam minden ilyet magamból. összeegyeztethetetlen a kettő dolog. az én és a szex. lehetetlen kombó.
2017. máj. 5. 14:06
 7/7 nagybotos ***** válasza:

#3/6 teljesen jó fejezted ki magad! jól érthető!

Kedves #5/6 engedd meg, hogy hozzászóljak, egyéni élményem megoldódását írom. Amikor kikristályosodik egy világ-kép benned, akkor abban megtalálod a szex helyét is. És ez az összeépülés óriási nyugalmat, biztonságot,élményt jelent, és így tudsz nagy élményt is nyújtani a párodnak. Nálam totál ellentmondásban volt az Ístenképem ,és a szex, /aminek óriási hajtó erejét átéltem/ . Ezek jöttek, forrtak össze. Ha valakit ez részletesen ÉRINT!! (vagyis, mint nekem kínt jelent, annak elmondhatom afolyamatot, megoldást) f

2018. nov. 3. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!