Hogyan kezeljem a bizonytalanságot?
Van a gimiben egy tőlem 1 évvel idősebb végzős fiú, aki eléggé rokonszenves számomra.:-)
Több alkalommal is szoktam látni a folyosón szünetekben, de nagyon félek, hogy félreértelmezem a viselkedését. Ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, hogy ti mit gondolnátok ezek(👇🏼) alapján.
Pro és kontra érvek következnek.
1) Jöttem ki a teremből, ő pedig pont a terem előtt ment el. Amikor ránéztem láttam, hogy a szája szegletében egy pici mosoly húzódott.
2) Egymással szemben sétáltunk. Mikor még távol voltunk, akkor néztük egymást, mikor közelebb kerültünk, akkor gyorsan elkapta a tekintetét és elég feltűnően oldalra nézett. Mikor mellette haladtam el, akkor fordította vissza a tekintetét.
3) Nem jelöl be Facebookon.
4) Ezeket zavartságból csinálja vagy tényleg ilyen béna vagyok?
1) Mosolyoghatott bármin.
2) Minden fiú megnézi magának a nőket. Közelről senkit nem szoktam látványosan megbámulni mert furcsa. A buszon sem egymást nézik az emberek hanem az ablakon ki.
3) Miért jelölne be? Ismer egyáltalán?
4) Ez nem is pro vagy kontra érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!