Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, Férfiak kutya pózban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, Férfiak kutya pózban miért csaptok a nő fenekére?

Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 09:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mégis mit csinálunk? :D Nem lehet, hogy ott van előttünk a popsi és hozzá se nyúlunk!
2017. júl. 1. 09:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Én imádom,ha rácsapnak olyankor.:)
2017. júl. 1. 10:00
 3/11 anonim ***** válasza:

mert izgató

főleg ha olyan beállítottságú a partner, hogy erre vágyik :P

de van olyan is, hogy csak sima fenekelés :P

2017. júl. 1. 10:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert szeretem, mert szereti, mert ott van, mert máskor is rá szoktam csapni, mert csattan, így hirtelen ennyi jutott eszembe.
2017. júl. 1. 10:07
 5/11 anonim ***** válasza:
mert szép és ahhhwww de nem szoktam nagyon erősen amugy sose volt még gond belőle na jó én megyek is és rá csapok :P
2017. júl. 1. 10:13
 6/11 anonim ***** válasza:
9%
Mert felizgat a látvány, az érzés, hogy csapáskor bőr a bőrrel érintkezik, vörösödik a popó. Én még szét is húzom ilyenkor, beleszagolok és megnyalom keményen, ujjazásról nem is beszélve. Azt is szeretem, hogy egy ujjammat ráfektetem a farkamra szorosan és együtt dugom be a hüvelybe, vagy adott esetben s.egglyukba.
2017. júl. 1. 11:13
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Ellentétben a hittel, a nők többségér ez nem izgatja, uh nem értem a pasik miért hiszuk, h ez jó...
2017. júl. 1. 11:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezzel is jelzem ki a főnök az ágyban.
2017. júl. 1. 13:04
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Kinyírom a bolhát!
2017. júl. 1. 14:19
 10/11 anonim ***** válasza:
szunyog xD
2017. júl. 1. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!