A kutyám nem tud nyugton maradni. Folyamatosan mocorog még az ölembe is. Én erre nagyon ideges tudok lenni és rá szoktam ütni a fenekére. Szerintetek nem így kéne? Vagy hogy?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 08:11
1/6 Madtagr1234 válasza:
Figyelj! Ez így van sok kutyánál : játékos. Vagyis estig folyamatosan mozog mert játszani akar ennyi. Mert az én kutyám is ilyen!
2/6 Madtagr1234 válasza:
Ja és ezért bántani nem kell meg lehet nyugtatni.
3/6 anonim válasza:
Semmiképpen ne üsd ezért a kutyát, nincs értelme, nem azért csinálja, mert rossz, hanem azért, mert mocoroghatnékja van. Inkább vidd ki futni, dolgoztasd meg, mindjárt nem lesz kedve pörögni, ha rendesen le van fárasztva.
4/6 anonim válasza:
Mert neki nem csak annyi az igénye, hogy úgy foglalkozz vele, hogy az öledbe veszed, és babusgatod. Nincs kielégítve a mozgásigénye. Vidd ki az udvarra, játssz vele! Vidd el sétálni, esetleg ismerőssel, és engedjétek, hadd játszanak egymással.
5/6 compactegon válasza:
ha idegesít akkor zavard el, ne üsd. egyszerű és logikus, nemde?
6/6 anonim válasza:
Ha nem tudod elviselni, akkor neked nem való kutya!!
De hogy a kérdésre is válaszoljak:
Nem írtad mennyi idős, milyen kutyu.
Valószínűleg csak nagy a mozgás- és játék igénye.
Foglalkozni kell vele! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!