Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy jott a pisisex?
Figyelt kérdés
Hogy kezdett el izgatni vagy erdekelni?2017. jún. 30. 03:09
11/13 anonim válasza:
10-es köszi^^
Igen így is lehet de nekem úgy szokták h be kapom és számba pisilnek vagy picit távolabbról a számba céloznak a pasik. Sztem mindkettő izgi meg közbe lenyelni.
12/13 anonim válasza:
11, igen mindegy, hogy hogy, egy biztos, aki egxszer rákattan mindíg fogja élvezni. A szimplán szex egyszerűen már kevés úgyis.
Én mondjuk megiszok előtte kb 1 L citromos ásványvizet, attól finom édeskés lesz az íze is. Tök jó izgató és finom. És még mielőtt valaki írná, hogy álló farokkal nem lehet, de, igenis lehet, csak tudni kell ellazulni, elsősorban agyilag :-). Nem koncentrálni, odafigyelni, hanem spontán élvezni
13/13 anonim válasza:
Nekem egy exem mondta hogy szeretne a számba pisilni, én meg hagytam. Azóta magamtól is felhozom minden pasinak, ők meg nem bánják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!