Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem szeret kinyalni. Nem tudom hogy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Párommal 1 éve vagyunk együtt.. Megtudom számolni egy kezemen mennyiszer nyalt ki... Sajnos kaptam egy olyan információt tőle hogy neki nem volt a nyalással problémai.. Szeretett nyalni most már nem... Létezik olyan hogy a fiúk egyes nőket nem szeretnek kinyalni?2017. jún. 30. 00:50
11/36 anonim válasza:
hihetetlen amugy h sokan nyalnának reggeltől estig, ez a nyomi meg hozzád se ér kb :/
12/36 A kérdező kommentje:
69is olyan ritka mint a nyalás sőtt még kevesebb...
2017. jún. 30. 01:03
13/36 A kérdező kommentje:
Ezért is vagyok ki mert kapnék nagyon sok srácot de nem csalnám soha meg! :/ de erőltetni meg nem akarom ! Vagy csináljam csajjal az nem megcsalás egy fiúnak?
2017. jún. 30. 01:06
14/36 anonim válasza:
Nem rossz ötlet és ha látná is lehet hogy étvágya támad egy kis nyalakodásra is !
15/36 A kérdező kommentje:
Áhh az nem pálya! Nekem szent az ő teste! A végén 3 mas lenne :) Én bármit képes lennék neki megcsinálni csak ne hagyjon el .. Ő érdekes hogy nem fél ettől :/
2017. jún. 30. 01:11
16/36 anonim válasza:
Akkor pedig nyeregbe érzi magát és persze hogy egyoldalú a szex is amit ő akar mert mindent elviselsz !
17/36 anonim válasza:
Márpedig ennek oka van, és ha eddig mindenkit konyalt örömmel, csak téged nem akar akkor az az ok nálad keresendő. Jó eséllyel higiéniai probléma
18/36 anonim válasza:
Enyém is hasonló, csak ő mindössze a legelső alkalommal csinálta, talán csak néhány másodpercig... Azt mondja rossz, beteges szaga van, akkor is ha közvetlen előtte mosom meg...
Ezt mondtam már orvosnak is- többnek is, mert voltam többször is- de kb hülyének néztek ezért, mondván hogy mindnek van szaga.
Egyik exem sem panaszkodott semmi ilyesmiről... Lehet csak szimplán kémiai problémái vannak velem ilyen téren :( Ez van, én már úgy megszoktam hogy egyáltalán nem is hiányzik.
19/36 aszlan válasza:
Huuu ha rajtam múlna en naponta kinyalnalak elvezesig vagy 20 szor is.
20/36 anonim válasza:
Ne szopjad le amíg nem nyal ki. Vagy keres egy másik pasit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!