Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél év után sem szeret a barátnőm szájjal kényeztetni. Miért? ( Lent )
Sok ilyen kérdést olvastam már, de most erre az esetre lennék kíváncsi.
Másfél éve vagyunk együtt. A nemi életünk jó, csak nekem kezd hiányozni belőle a szájjal való kenyesztetes. Mikor elsőre kipróbáltuk, akkor szegény félenyelt, oklendetni kezdett innia kellett stb. Én teljesen megis értettem, talán 4 hónapig fel sem hoztam neki a témát. A mai napig nem szeret orálisan kényeztetni, és most nem csak a lenyelesrol van szó. Ha szeretném, hogy bekapja, van hogy mondja, hogy majd holnap, amiből altalában semmi sem lesz, vagy megteszi de akkor is állandóan meg kell erősíteni, hogy nem fogok elelvezni, vagy ő mondja h de ne élvezz el. És ez annyira lehangoló. Max kétszer megesett, hogy na jó megpróbálom mégegyszer de sosem tetszett neki, mindig fuldoklott és én éreztem magam kellemetlenül. Ha be is kapja legtöbbször csak éppen hogy a végét és van hogy nagyon jó, de legtöbbször annyira semleges az érzés, hogy inkább nekem kell mondani, hogy hadjuk abba, mert most inkább szeretkeznék. Kapcsolatunk elején többször volt, hogy sírt az együttlét után, mert hogy én mit megtudok adni neki az ágyban ő meg... Bár az utóbbi időben ilyen egyáltalán nincs. De tényleg, én figyelek rá, imádom szájammal kényeztetni, közben egyik kezemmel izgatom a fenekét másikkal a mellbimbojat. Csak kezd zavarni, hogy ennyi idő után még mindig undorodik tőle. Persze ilyen miatt nem szakitanek vele, csak már zavar. Sosem azt mondom neki, hogy kapjad.be hanem szépen megkérem, hogy most nem e tudnál picit a szájaddal kényeztetni. Néha igen néha nem, de általában látom rajta, hogy nem tetszik neki, így inkább hagyom is. És nem naponta hanem 1-2 honaponta szokott feljönni.
Mit tehetnék ? Itt az idő már nem fog ezen változtatni nem ? Vagy fogadjam el, hogy ő nem ért ehez ? Negatív kritikának is nagyon örülnék, hogy min kellene esetleg nekem.valtoztatni.
Én személy szerint nem tudnék orál nélkül élni. Adni is és kapni is imádom nőként.
Ha nem adsz neki ultimátumot, nem is fogja megpróbálni. Eleinte csak a nyelvével nyalogassa, ne kapja be. Hátha ezzel rákap az ízére. Borotválkozz meg elötte, szép, tiszta, ápolt, illatos legyen. Aztán második alkalommal már a nyelvén kivül az akjait is használja, csak csokokat adjon, ne kapja be. Harmadik alkalommal már lehet picit bekapni a végét, stb, igy tovább. Mondd el neki, h nem sietteted, csinálja, ahogy neki jol esik. De ha szeretné, akkor te is mondhatod neki, h hogy csinálja, de ha csak igényli. Ha igy sem kap hozzá kedvet, akkor sajnos game over. Mert mit ér az élet orál nélkül?
Ha valaki nem akar, nem akar.
Megszoksz vagy megszöksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!