Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki szeret szexchatelni és miért?
Figyelt kérdés
2017. jún. 29. 22:33
1/9 anonim válasza:
Szeretek, mert nagyot élvezek a végén, ha jó a partner. F
2/9 Igen, én vagyok! :) válasza:
Irányított maszti sokkal jobb.:D
4/9 anonim válasza:
Régen imádtam és évekig csinálltam is itt, de mióta barátnőm van, nincs rá szükségem.
5/9 anonim válasza:
Kellemes izgato foleg idegen nokkel. Finoman perverz a tudat hogy elvezi mindenki
6/9 anonim válasza:
Szeretek, de csak ha jó a pasi az izgatásban
7/9 anonim válasza:
Nyilvan mindenki azért csinálja, mert izgató, főleg hogyha egy vad idegennel beszélsz. Furcsan izgató a gondolat, hogy valahol egy idegen veri a farkát arra amiket írok:) 21L
8/9 anonim válasza:
Igen szeretek. Imádom ha leírják hogy hogyan vetkőztetnének le és nyalnának ki :)
L
9/9 anonim válasza:
Én is szeretem a szexchatet, és az irányított masztit is, ha nincs párom. Hogy azonnali reakciók után az ötleteink szerint jutunk el az élvezésig.
A tudat, hogy valakiből kihozom ezt az érzést.
Nagyon izgató.
(Persze egy-egy sikeres chat után jön, hogy élőben is kipróbálná, de abból még nem lett semmi, a pasik ilyenkor lassan eltűnnek. Csak nem értem, akkor ezt minek hozzák fel, ha nem gondolják komolyan..)
N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!