Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom a fiúkat szájjal kielégíteni, ennyire ügyetlen vagyok?
vagy te vagy béna, vagy a partnerek mentek el nehezebben az oráltól
én is pl ilyen vagyok, hogy nehezen megyek el tőle
volt partnerem aki azt hitte jó az orálban és rosszul érezte magát amikor én nem mentem el, de elmondtam neki, hogy élvezem nagyon is, de nehezen megyek el orálnál és sokáig bírom és általában direkt elhúzom
1x direkt nem húztam el a kedvéért, igaz nekem nem volt akkora élvezet, de örült neki, hogy sikerült :)
Lehet, hogy ellenszenvet váltok ki belőled, de ez nem tudatos!
Szerintem a technikával lehet a gond!
Ha a technika jó, akkor a férfiak 99 %-a elcsattan ettől, ezért gondolom, hogy rossz a technikád.
Mivel ciki lenne odaállni mondjuk anyukád elé az éppen aktuális barátoddal, hogy "Gyere amya, taníts meg szopni!", - és ha többed magaddal szerveztek ilyesmit, az meg kimeríti az orgia fogalmát, - csak azt tudom javasolni, hogy keress fel olyan weboldalakat amelyeken szexuális tartalmű videokat tudsz mehtekinteni.
Ott már automatikusan meg fogod találni, hogy melyik témakör érdekel és meg tudod nézni, hogy nagyjából mi az, amitől elveszítik a férfiak a szexuális önuralmukat.
Arra azért vigyázz, hogy ne vidd túlzásba ezeknek az oldalaknak a látogatását, mert az ilyen oldalak látogatása olyan hatással van az emberekre, hogy egyre feljebb tornássza a szexuális ingerküszöböt, - ha rám hallgatsz, mértéktartó maradsz és akkor éred el azt a célt, amit szerettél volna!
A kérdés kiírásakor nem volt túl szerencsés az, hogy többesszámot említettél, mert ez automatikusan abba az irányba mutat, hogy lenge erkölcsű lány lehetsz, holott ez egyáltalán nem biztos, hogy így van! - Próbálj meg máskor átgondoltabban fogalmazni, amikor kérdést teszel fel!
Kevés csaj tud jól szopni. Csak ezt ugye nem lehet nekik megmondani, mert besértődnek :-P
Én is nehezen megyek el oráltól, kb. 10-ből 3 csaj tud úgy szopni, amitől el tudok élvezni.
Gyakorlat teszi a mestert! ;)
Gyakorolj sokat.
#4-es:
Ez egy baromság.
Sokáig én is ezt hittem, de aztán találkoztam olyan lánnyal, hogy bármennyiszer el tudott vinni, és nagyon gyorsan.
Nem mélytorkozott, és még is olyan volt számomra, hogy a falba kapaszkodtam, mert a jó érzéstől azt hittem a gerincem kiszakad a helyéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!