Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudom a fiúkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom a fiúkat szájjal kielégíteni, ennyire ügyetlen vagyok?

Figyelt kérdés
Lényeg az h egy barátom se tudott úgy elélvezni h franciáztam őket, már kezdem magamba keresni a hibát :S mi lehet az oka?
2017. jún. 29. 11:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
A lányok 90%-a azt hiszi, hogy a szopás olyan egyszerű. Pedig nem. Kevesen tudják hol van a pénisz legérzékenyebb pontja.
2017. jún. 29. 11:17
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Vagyunk néhnysn, akiknek sajnos nem orgazmikus a szopás. Akár azon okból, mert úgy gondoltu korábban, hogy ez megalázó s lánynak, akár fizikailag nem izgat annyira. Esetleg más pszihés dolog van (jajjj, csak le ne harapja! )
2017. jún. 29. 11:18
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudsz szopni. Fogazol, lassan csinálod, csak nyalagatod, nincs intenzitása.
2017. jún. 29. 11:20
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

vagy te vagy béna, vagy a partnerek mentek el nehezebben az oráltól

én is pl ilyen vagyok, hogy nehezen megyek el tőle

volt partnerem aki azt hitte jó az orálban és rosszul érezte magát amikor én nem mentem el, de elmondtam neki, hogy élvezem nagyon is, de nehezen megyek el orálnál és sokáig bírom és általában direkt elhúzom

1x direkt nem húztam el a kedvéért, igaz nekem nem volt akkora élvezet, de örült neki, hogy sikerült :)

2017. jún. 29. 11:29
 5/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ellenszenvet váltok ki belőled, de ez nem tudatos!

Szerintem a technikával lehet a gond!

Ha a technika jó, akkor a férfiak 99 %-a elcsattan ettől, ezért gondolom, hogy rossz a technikád.

Mivel ciki lenne odaállni mondjuk anyukád elé az éppen aktuális barátoddal, hogy "Gyere amya, taníts meg szopni!", - és ha többed magaddal szerveztek ilyesmit, az meg kimeríti az orgia fogalmát, - csak azt tudom javasolni, hogy keress fel olyan weboldalakat amelyeken szexuális tartalmű videokat tudsz mehtekinteni.

Ott már automatikusan meg fogod találni, hogy melyik témakör érdekel és meg tudod nézni, hogy nagyjából mi az, amitől elveszítik a férfiak a szexuális önuralmukat.

Arra azért vigyázz, hogy ne vidd túlzásba ezeknek az oldalaknak a látogatását, mert az ilyen oldalak látogatása olyan hatással van az emberekre, hogy egyre feljebb tornássza a szexuális ingerküszöböt, - ha rám hallgatsz, mértéktartó maradsz és akkor éred el azt a célt, amit szerettél volna!

A kérdés kiírásakor nem volt túl szerencsés az, hogy többesszámot említettél, mert ez automatikusan abba az irányba mutat, hogy lenge erkölcsű lány lehetsz, holott ez egyáltalán nem biztos, hogy így van! - Próbálj meg máskor átgondoltabban fogalmazni, amikor kérdést teszel fel!

2017. jún. 29. 11:34
 6/15 anonim ***** válasza:
90%

Kevés csaj tud jól szopni. Csak ezt ugye nem lehet nekik megmondani, mert besértődnek :-P

Én is nehezen megyek el oráltól, kb. 10-ből 3 csaj tud úgy szopni, amitől el tudok élvezni.

2017. jún. 29. 11:37
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
5-ös ez elég paternalista volt, jó hogy nem kioktatod, hogy hogy fogalmazzon..meg mint egy kislányt, hogy kihez forduljon, mit tegyen..az orrát nem akarod megtörölni, hogy ne legyen maszatos?
2017. jún. 29. 11:39
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
Nem akarlak megvédeni kérdező, de ezek a fiúk amúgy mondták neked, hogy hogy jó nekik, hogy hogy csináld? Mert néma gyereknek apja veri a f&szát, szóval ez pont olyan, mint amikor a nők sipákolnak, hogy nem tudják kielégíteni őket, de amúgy egy mukkot nem szólnak az ágyban. Mindenkinek más technika, intenzitás, mozgás stb jó
2017. jún. 29. 11:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Gyakorlat teszi a mestert! ;)

Gyakorolj sokat.

2017. jún. 29. 11:54
 10/15 anonim ***** válasza:
95%

#4-es:

Ez egy baromság.

Sokáig én is ezt hittem, de aztán találkoztam olyan lánnyal, hogy bármennyiszer el tudott vinni, és nagyon gyorsan.

Nem mélytorkozott, és még is olyan volt számomra, hogy a falba kapaszkodtam, mert a jó érzéstől azt hittem a gerincem kiszakad a helyéről.

2017. jún. 29. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!