Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elélveztetni a páromat. Mit tegyek?
Lassan 3 hónapja vagyunk együtt, de eddig egyszer sem tudtam elélveztetni a barátomat. Ő már többször is megtette igaz úgy, hogy mellé vagy a popsim izgatta ujjal, vagy én izgattam mellette a csiklómat. Néhányszor mentem el úgy, hogy "csak" dugott. Van egy-két olyan eset, mikor egy kis időre nem érzem őt, de utána nagyon jó vele. Szinte kivétel nélkül ki tudott eddig elégíteni.
Viszont sajnos én akárhogyan is próbálkozom nem tudom elélveztetni. Volt, hogy több órán keresztül szoptam(mélytorkoztam is rendesen), szétlovagoltam, több pózban is próbálkoztam vele, análba is próbáltuk párszor, prosztatáját is izgattam szopás/verés közben... Mindig kitartóan izgatom, de hiába kerül nagyon közel a csúcshoz egyszerűen csak úgy tud elmenni, ha magának veri.
Azt mondja sokszor alig érzi a puncim meg, hogy nagyon tág vagyok, de nem hinném, hogy ez lenne a gond, mert a legnagyobb méret amivel dolgom volt 16,5 cm volt az övé 14,5. Igaz az övé picit lapos(nem kifejezett henger alakú), és picit vékonyka is az előző páromhoz képest. A volt barátom(meg néhány rövidke szexkapcsolatom)"alanyait" gond nélkül ki tudtam elégíteni.
Nagyon szeretném viszonozni azt a sok mennyei orgazmust amit én kaptam tőle, de sajnos hiába próbálnám órákig cumizni fél-egy óra után már görcsöt kap a szám/kezem, vagy lovaglástól a lábam és nem tudom elélveztetni. Nagyon szeretem és eszem ágában sincs emiatt szétmenni vele. Sokszor attól tartok, hogy más lány után néz majd emiatt. :/
Tudnátok valami tanácsot adni, hogyan segíthetnék a problémán?!
Nagyon nagyon szeretném kielégiteni és, ha tudtok rá ötleteket(akár intimtorna gyakorlat), akár más nagyon szívesen kipróbálnám.
Előre is köszönöm a válaszokat.
18/L ő 21/F
Engem se tud "elélveztetni" senki. Magamnak sem sikerül.
Van merevedés, előváladék, izgalom, de orgazmus nincs.
... sajnos. :(
Valószínüleg valami nagyon komoly pszichés gát van benne...
Amúgy tudod eléggé szorítani a kezeddel a farkát és elég vadul verni?
Én utálom mikor barátnőm veri nekem, vagy ha ő lovagol ilyesmik... mindig csinállja egy ideig jó erőbedobással aztán mikor kezd "jó" lenni, akkor kiesik a ritmusból, vagy kéztechnikát vált, esetleg szopás közben belemegy a haja a szájába és elkezdi azt kihúzkodni... én meg ilyenkor majd hülyét kapok, mert már majdnem elmegyek erre kiesik a ritmusból és abbahagyja...aztán kezdődhetnek bennem előrről a folyamatok... 3-4 ilyen ritmusból kiesés után meg már képtrlen vagyok türelemmel bírni, ilyenkor inkább átveszem a szerszámot és kiverem én...
Amúgy 1.patron mindig szexel megy, 2.patron is átalában szexel, szopatással
Igazából a 3.patronra jellemző amit leírtam... a 3.patron már csak aktív durva kézimunkától megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!