Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A megcsalás szagát meg lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás szagát meg lehet érezni?

Figyelt kérdés
Ha a férjem más nővel is volt rajtam kívül akkor lehetne érezni a farkán?
2017. jún. 28. 19:02
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igen.
2017. jún. 28. 20:14
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy jobb lesz. Ki akar úgy élni hogy közben hülyét csinálnak belőle. Ha beigazolódik, tovább kell lépni és új párt keresni.
2017. jún. 28. 20:16
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem legtöbbször nincs is szexuális vonzódás pl. két ismeretlen ember között, ha valamelyikük nemi életet él.

Úgy gondolom, ha ismerik egymást akkor is van hasonló.

Azaz a vágy hiányából, ami kölcsönös is lehet...

Csajoknál tapasztalom. Volt közösség, ahol többen panaszkodtak a pasik férfiasságára a lányok között, közben közelségük esetén nem érzett az ember semmit. Kiment és egy random vadidegen csajra, meg beindult...

Magyarázat: A panaszkodók vélhetően rendszeres nemi életet éltek (ezért is beszéltek nyíltabban a szexről), a kinti random csaj kielégítetlen volt.

2017. jún. 28. 20:26
 14/24 A kérdező kommentje:
Leírnád ezt magyarul is?
2017. jún. 28. 20:30
 15/24 anonim ***** válasza:

14.: Rájöttem, férfiként -nagy valószínűséggel- csak azokra a csajokra indulok be, akik kielégítetlenek.

Pl. hiába beszélgetek egy egyébként egyedülálló számomra bombanővel, lehet közömbös érzésekkel válunk el, mivel a nő rendszeres nemi életet él.

(Ugyanakkor szerintem vannak nők, akik mindenféle praktikákat bevetnek, hogy magukra gerjesszenek férfiakat, minél többet, de ez utóbbi ritka.)

Magyarul, szerintem árulkodó jel, ha egyre gyakrabban te sem kívánod (fizikailag, érezhető biológiai jelekkel) őt és ő sem téged.

Nem nagyon akarom ezt tovább részletezni, szerintem érthető, mire gondolok.

2017. jún. 28. 20:36
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem érthető. Azt akarod mondani hogy pl egy xx éve tartó házasságban ahol már nem megy a gerjedés karikacsapasra, és nem ahol nem lesz a feleség bugyija nedves egyetlen csóktól, ott már garantált a megcsalás csak mert nem kívánják már egymást annyira? Ez hulyeseg.
2017. jún. 28. 20:39
 17/24 anonim ***** válasza:

16.: Ez is igaz, ugyanakkor a férfi mégis kívánja a szexet (különben a fenti kérdés sem lenn itt) és ha a nő is - ha ez foglalkoztatja - azaz mégiscsak van gerjedés, lehet, hogy nem egy csókra, hanem többre, de az átlaghoz képest, aki XX éve együtt él valakivel, az meg tudja saccolni.

Olyan szerintem is lehet, hogy a nő frigiddé válik, vagy a férfi impotens lesz.

2017. jún. 28. 20:45
 18/24 anonim ***** válasza:
Garantált -100%- megcsalás, ha egyértelmű és hiteles -pletyka kizárva- írott, képi, vagy hangzó bizonyíték van rá, több esetben is.
2017. jún. 28. 20:47
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha érzed, akkor depressziós vagy. Én is így voltam, mindíg gyanúsítgatott az asszony. Egy ideje már úgy csinálom hogy igaza legyen.
2017. jún. 29. 05:49
 20/24 anonim ***** válasza:

És miből gondolod, hogy megcsal? Milyen jeleket találsz?

Amit az előző írt, azon elgondolkodtam. 15 éve férjnél vagyok, és elég ritkán van szex, és szeretném többször. Az utóbbi időben annyi pasi leszólított, mint 18 éves koromban sem, már komolyan gondolkodtam rajta, hogy más lett a szagom, vagy mi.

2017. jún. 29. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!