Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kíván már a párom? Mi lehet a gond?
Nő vagyok, a párommal(vőlegényem) 1,5 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is lakunk. A kapcsolatunk elején nagyon éreztem, hogy megbolondul értem, sokat akart szexelni, volt olyan is, hogy egy nap 4-5 alkalommal is nyomult, minden reggel szeretkezéssel indult, napközben is többször megkívánt és a lakásunkban bárhol megtörtént...Aktus után és közben is mindig odáig volt, áradozott utána, hogy lehet minden ilyen tökéletes, stb. Szóval nagyon kívánt és vágyott rám. Sokat ölelkeztünk, csókolóztunk, mindig volt fizikai kontaktus.
3-4 hónapja úgy érzem nem vonzódik hozzám. Mindig mondja, hogy de szép vagy, gyönyörű vagy, ilyesmik, de szexuálisan nem érzem ezt. 3-4 naponta vagyunk együtt, valamikor csak ritkábban. Számomra ez borzasztó kevés. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem csókolóztunk már hónapok óta csak ha én kikönyörgöm, magától csak egy kis szájra puszit ad mindig. Rengetegszer felhoztam neki ezt, hogy olyan mintha már nem kívánna, van e valaki más a képben, mindig tiltakozott, hogy de kíván és nincs senki csak én. Sosem kezdeményez, csak ha letelt már az a 4-5-6 nap, többször elutasít, hogy majd később, este, ő fáradt.
Arra is gondoltam már, hogy megcsal. Sokszor próbáltam elmondani neki ezt, semmi nem változott.
"fèrfiember fogságban nem szaporodik"
Illetve minek fusson olyan busz után ami már rég felvette :)
Még tudnék pár közhelyet mondani de szerintem érted a lényeget
Köszönöm a válaszokat! Hasznosak voltak!
Sajnos elzárkózik minden extrém elől, a kapcsolatunk elején nagyon sok helyen kipróbáltuk, azóta csak lankad a vágya. Fehérnemű sem hatott nála.
Szimplán csak annyi a gond, hogy nem érzi, hogy versenyezni kell érted. Szexért pitizned nála a legnagyobb butaság, amit tehetsz. Helyette inkább kezdj el hetente 2-3 alkalommal lejárni sportolni (akkor is ha most is jó formában vagy), akár zumbázni (ott csajokkal haverkodni, akikkel utána megihatsz egy italt vagy bulizhatsz is), vagy akár konditerembe (ott kicsit férfiakkal is kacérkodni). Akikkel így összefutsz szimpatikusabb férfiakkal, azoknak mondd, hogy nyugodtan megjelölhetnek facebookon. Közben meg öltözz még jobban, járjál gyakrabban kozmetikushoz, fodrászhoz.
És esténként kicsattanó jókedvvel érkezzél haza, majd legyél nagyon fáradt..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!