Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktátok kérni a nyalást, vagy rábízzátok a partnerre mikor lesz?
Figyelt kérdés
2017. jún. 27. 15:21
1/14 anonim válasza:
Én nem vagyok nő, de kérés nélkül, majd minden szeretkezés alkalmával előjáték céljából rácuppanok.
Elég silány egy kérdés, nem értem a célját.
2/14 anonim válasza:
Szeretek nyalni :) felizgat, ha élvezi a partner ;) írjon akit érdekel hogyan csinálom ;)
3/14 A kérdező kommentje:
Hölgyeknek szól a kérdés :))
Persze férfiakat is szívesen olvasok mennyire szeret nyalni és milyen sokat csinálja és milyen jó benne. Szívesen meghallgatok mindenkit.
2017. jún. 27. 15:37
4/14 anonim válasza:
Nem nayon volt még, hogy kérnem kellett. Úgy gondolom ez alapból benneva az előjátékban. Mármint az orál oda-visza. :)
5/14 anonim válasza:
Nagyon ritka alkalmakkor nincs nyalás (pl. spontán egymásnak esés, extrém helyszín). Anélkül nem szex a szex nekem, akkor indulok be igazán, amikor a punci illatát, ízét megérzem.
6/14 anonim válasza:
Nem szoktam kérni csak közlöm hogy az orál oda-vissza működik. Ha Ő nem nyal én nem fogok szopni.
7/14 anonim válasza:
Igen volt már rá példa,hogy elmaradt és én szerettem volna.Aztán szóltam:hogy kérek egy nyalikát ó ó...:)21/L
8/14 A kérdező kommentje:
# 6 ez egy elég komoly ultimátum :)
2017. jún. 27. 17:01
9/14 anonim válasza:
Kérdező: De nem jogos ultimátum? :)
10/14 anonim válasza:
Pont úgy gondolom, mint a 6-os. Azzal a kiegészítéssel, hogy akkor szex sincs, mivel szimplán attól, hogy ki-be jár a fa$z, nem lesz orgazmusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!