Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti szeretnetek ha ferjetek,...

Ti szeretnetek ha ferjetek, parotok mellettetek legyen szulesnel vagy rabizzatok a dontest?

Figyelt kérdés

2016. jún. 13. 15:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akartam egyik gyereknél sem. Ott vannak a szülészek, azok tudnak segíteni, a férjem nem. Csak idegesített volna, ha ott van.
2016. jún. 13. 16:02
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretném hüvelyi szülésnél, császárnál ha beengedik nem zavar. Hüvelyinél max. a fejemnél lehetne, de az nem szokott mindig így lenni, néha odahívják, hogy mindent lásson. az én férjem pedig vizuális típus, nem vagyok benne biztos, hogy jót tenne neki a látvány.
2016. jún. 13. 16:03
 3/20 anonim ***** válasza:
Én szerettem volna hogy bent legyen, de rá bíztam a döntést. Úgy egyeztünk meg vajúdásnál bent lesz, kitolásnál nem. Aztán végül császár lett, és nálunk nem lehetnek bent olyankor.
2016. jún. 13. 16:04
 4/20 anonim ***** válasza:
Én szerettem volna hogy mellettem legyen, mondtam neki hogy gondolkozzon, döntse el nem fogok megsértődni vagy haragudni ha úgy dönt hogy nem jön be, hisz nem birja mindenki a látványt meg a tehetetlenséget. Természetesen bejött velem, nem bánta meg most várjuk a 2.babát mostmár ez nem is kérdés hogy bejön e velem.
2016. jún. 13. 16:05
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Még a szülésig van bő egy hónapunk tehá nem tudom mi lesz még a vége. Én nem igazán szeretném hogy a párom bejöjjön, de ő ragaszkodik hozzá és nem szertném a későbbiekben tőle azt megkapni hogy miattam maradt le az élet egyik legnagyobb csodájáról.
2016. jún. 13. 16:07
 6/20 anonim ***** válasza:
Mi konkretan nem beszeltuk meg, hogy hogy lesz, valamiert teljesen egyertelmu volt mindkettonknek, hogy bejon. Fogalmam sincs, mit csinaltam volna nelkule, nagy szuksegem volt ra, masszirozta a derekam, vizet hozott, fogta a kezem, stb. A fejemnel allt, neha odapillantott, hogy eppen mi van, nagyon jo volt.
2016. jún. 13. 16:13
 7/20 anonim ***** válasza:
Szeretett volna bejönni, én örültem neki. Másodiknál is úgy készültünk, de majdnem lemaradt róla. Most várjuk a 3. babát, szeretne most is ott lenni, remélem, úgy alakul, hogy ott is lehessen. De persze nem nézte végig a szülést, a fejemnél volt kitolásnál.
2016. jún. 13. 16:14
 8/20 anonim ***** válasza:

Szerettem volna ha bejön, de rá bíztam. Sokat hezitált, végül bejött. Jó döntés volt, nagyon szép emlék mindkettőnknek :-)

A másodiknál nem volt kérdés, jött.

2016. jún. 13. 16:21
 9/20 anonim ***** válasza:
Az én férjem a fejemnél állt, tehát ott alul semmit sem látott! :) Ellenben nagyon jó volt, mert amikor állva vajúdtam, akkor belé kapaszkodtam, nyugtatott, valamilyen szinten beszélgettünk....Most a másodiknál is bent lesz, de fontos a közös megegyezés! :)
2016. jún. 13. 16:23
 10/20 anonim ***** válasza:
75%

Direkt olyan kórházat kerestünk, ahol benn lehet a szülésen (császár volt) és a kórházi napokban is. Mi mindig egymásba kapaszkodunk, ha nagy dolgok történnek, nekem erre szükségem van és neki is.

Ő is be akart jönni, elvághatta a köldökzsinórt is.:) Annak mondjuk nem örült, mert még nyitva voltam és látott mindent, de azt mondja, már nem is emlékszik csak arra, hogy a fiunknak mekkora hangja volt.:)

2016. jún. 13. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!