Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a szebb méretű mell? A 75/C, vagy 80/A? Melyik a nagyobb?
Mi a f@@@@sz?!!
80/A-s melltartót hordok és a legrosszabb indulattal nem lehet azt mondani rólam, hogy "husis" lennék!
Idióták! Tájékozódjatok már mielőtt baromságot hordtok össze!
Kedves 11-es!
Ezt nekem (is) szánod többek közt (csak mert többes számot használsz)?
4-es voltam.
A 75/C a nagyobb, és szerintem szebb is. Én a minél nagyobb annál szebb elvet vallom:) Egy A kosaras mellben szerintem semmi szép nincs.
27f
13#
"75C esetében picivel vékonyabb nőről van szó"
"80A esetében nagyobb a test"
Mert nem igazam van? Egy szóval se írtam azt, hogy kövér lenne a 80A-s méretű nő, még csak azt sem, hogy túlsúlyos... csupán annyit, hogy nagyobb a test mint a 75C esetében ami igaz, mivel nagyobb a kerülete... és tán lehet így kellett volna fogalmaznom, de így sokkal érthetőbben le lehetett írni, hogy megértse a különbséget.
A 80A szerintem se kövér, sőt még a túlsúlyostól is messze van, szerintem teljesen normális, csupán annyit írtam, hogy nagyobb.... illetve, hogy a 75C-s PICIVEL vékonyabb...
Ha például megkérdezik, hogy hány kg vagy és mondod, hogy 50... illetve van egy 45 kilós csaj is és megkérdezik tőlem, hogy melyik a "nagyobb"/nehezebb te vagy az 45kg-os és én azt mondom, hogy te nehezebb vagy azzal már lekövéreztelek?!?!?! Nem, csupán válaszolok a kérdésre, de ekkor még nem fogom azt gondolni, hogy kövér valaki, azért mert azt állítom, hogy nehezebb/"nagyobb"... Ugyan így ahogy a melltartó esetében se írtam azt, hogy kövér vagy valami, csak hogy nagyobb... -.-"
Egyből elhordasz idiótának meg minden... Azért gondolkodj el rajta szerintem, hogy mondtam-e a méreteddel kapcsolatban bármi sértőt..., mert szerintem nem, csak mondtam, hogy a 80 nagyobb mint a 75...
Viszont az alattam lévő hozzászólok valamelyike tényleg lekövérezett, ott jogos a kiakadásod, de rám nem az.
75C a nagyobb, egy vékonyabb felsőtesthez. Mert a C a mell mérete (kosárméret). A szám a mell alatti cm körbemérve.
Pl egy 85-90D mell nagynak számít egy erősebb de még normális felsőtesthez, de ha ez 120D akkor már egy túlsúlyos nőről beszélünk akin háj van, mert a mell alatti része 120centi széles ha körbeméred. Kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!