Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy párkapcsolatban nagyobb eséllyel lépnek félre a szebb nők, mint az átlagkülsővel rendelkezők?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 21:35
1/8 RRR válasza:
szerintem egy nő akkor lép félre ,ha elhanyagolják és nem veszik emberszámba őket
nem a külseje dominál
3/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor még sosem fordult elő olyan, hogy egy bombanő kíváncsiságból, vagy mert a felkínálkozó lehetőséget kihasználva, vagy mert élt a testi adottságának vonzerejével, megcsalta volna a férfit, akit szeret. Ha az előbbi tényezőket figyelembe veszem, akkor matematikailag a bombanők sokkal nagyobb eséllyel lépnek félre.
2015. júl. 17. 21:47
4/8 anonim válasza:
Hiába mondják hogy nem, márpedig de. A szebb nőknél több a próbálkozó, nagyobb a félrelépés kockázata. Egyszerű logika.
5/8 anonim válasza:
Csúnya férfi csalta már meg a párját a világtörténelemben.
Csúnya nő csalta már meg a párját a világtörténelemben.
Helyes férfi csalta már meg a párját a világtörténelemben.
Szép nő csalta már meg a párját a világtörténelemben.
A megcsaláshoz nem kell ezernyi udvarló. Elég egy ember.
6/8 anonim válasza:
Én azt látom, hogy két okból lépnek félre emberek (függetlenül attól, hogy férfi vagy nő, és hogy milyen a külseje - egyébként is a szépség relatív), az egyik ok, ha valaki eleve nem tud megálljt parancsolni az ösztöneinek, a másik, ha a kapcsolata nem működik jól, de nincs benne elég erős elhatározás, hogy ki is lépjen.
7/8 anonim válasza:
8 ève vagyok fèrjnèl ès ezalatt az idõ alatt meg a fèrjem elõtt is sok pasi járkált utánam.Szerintük úgymond "szexbomba vagyok" de mégse lèptem fèlre sose pedig.a 8 èv alatt sok fèrfi próbálkozott ès volt köztük olyan akivel szívesen szexeltem volna de elvbõl nem.Szóval szerintem ez termèszet jellegû kèrdès. Attól hogy egy nõ gyönyörû mèg lehet erkölcsös.
8/8 anonim válasza:
7.ha erkölcsös vagy akkor hogy van vágyad mással szexelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!