Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szebb vagy nagyobb?
Mi az, hogy csúnya fasz?
Akkor a tied szép? 😂
eddig még nem láttam csúnya fact. ha ragyás, túrós meg mittudoménmi, folyik belőle valami nem odavaló büdös zöldes trutyi, akkor valószínűleg a puncimba se engedném, nemhogy bekapjam :D egyébiránt el nem tudom képzelni, egy pénisz hogy lehet csúnya. legalábbis, annyira, hogy (mivel, szeretem a gazdáját) kedvetlenül vegyem a számba. egy pénisznek amúgy sem kell esztétikusnak lennie, álljon fel, legyen kemény és működjön rendesen. amúgy is jobban szeretem a natúr szexet, mint az orált.
így szépen levezetve, ha ennyi a választási lehetőség, azt választanám, amelyikkel jobban ki tudnak elégíteni. ami sajnos nem függ össze a mérettel.
Küldd.
De inkább legyen vastag és formás, szép makkal, mint 20 centis vékony valami pici makkal.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!