Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tartott a leghosszabb szexuális együttlétetek?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok:)2017. jún. 26. 13:05
1/13 anonim válasza:
7 óra, akkor 34 körül, most 40.
Szerintem nagyon nagy részben partnerfüggő is, talán ma is bírnék ennyi együttlétet megfelelő partnerrel.
2/13 anonim válasza:
10-15 perc csókolózás simogatás tapizás, 10-15 perc orális kényeztetés kölcsönösen és 5-10 perc maga a szex és nekem is hatalmas orgazmusom volt és a barátom is hatalmasat élvezett. Én ezt már hosszúnak mondom általában 20 perc alatt mind a ketten elélvezünk előjátékkal együtt
28N
3/13 anonim válasza:
2,5 óra, sacc / kb, de eléggé elfáradtunk a végére. :D Nem szeretjük ilyen hosszasan művelni. Inkább többször rövidebbet.
26/F és 40/N
7/13 anonim válasza:
Kb 36 óra, ebben volt a menetek között egy egy cigi szünet, meg eg kb 4 órás alvás. De a fennmaradó időben megállás nélkül gyürtük a lepedőt. Én 18 voltam akkor, a pasim pedig 27 🙂
9/13 anonim válasza:
mindenki nagyot mond, én is így teszek:
36 óra megállás nélkül, az ágyban ettünk, ittunk, szartunk, hugyoztunk :)
10/13 anonim válasza:
Mert te ott voltál, és tudod hogy mindenki kamuzik. Gratula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!