Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy álltok a fojtogatós szexhez?
Engem izgat a gondolata, főleg a kiszolgáltatottság benne, de még nem próbáltam. Milyen tapasztalatotok van vele? Történt már baj? Miben jobb mint a "sima" szex?
19l
Én a páromat szoktam,ő nagyon élvezi.
18/l
Nemrég voltam egy 40-es nővel.
Olyan igazi kéjenc, de az a brutálkéjenc :-)
Szóval őt rendesen kellett fojtogatni, hason feküdt és a feje lelógott az ágyról, elkezdtem, ő meg rászorított, a kezével is és a puncijával is.
Majd éreztem hogy itt a vég, nála, elengedtem a kezemmel, mert majdnem leborultunk és kellett a másik kezem is megtámaszkodni, egyszer csak elalélt a feje lelógott és néma csönd. Kicsit megijedtem, felemeltem a fejét, kb 1,5 perc !!! után észheztért és kérdezte :
Ugye nem hívtad ki a mentőket ? :-) :-)
Mert énelőttem az életében két pasival élvezet így ekkorákat, na mindkettő mentőt hívott :-)
Hát én nem, mert már láttam ilyet korábban :-)
Ő meg a kis szenya, tudta magáról, de nem szólt róla előtte.
Párom mikor magát élvezteti(tehát azért dug, hogy ő élvezzen el), mindig fojtogat közben. Nagyon igató és erotikus, ahogy uralkodik felettem.
Nagyon profin csinálja. Sosem szorít túlságosan és ha látja, hogy már kellemetlen mindig elenged.
Egyetlen egyszer volt közben bakink ezzel, de az sem miatta volt, hanem mert félrenyeltem a nyálam(én balfék xd). Kőkemény 15mp-ig köhögtem tőle,de semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!