Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi köze a méretnek a szexhez?
18 éves vagyok (kb egy éve vesztettem el.) Mindhárom el tudott élvezni, holott nekem kb csak 13 centi a farkam. Problémám nincs, hogy ezt kérdezem, de le tudná valaki írni ennek a biológiai/mechanikai folyamatát? Hall ilyen horrorsztorikat az ember hogy a nők nagy része rendszeresen orgazmust színlel, meg a korosztályomat is ahogy elnézem (sok haveromat láttam dugni) ekkora mérettel normális eredményt nem láttam. Mitől van ez?
(Nem lökök olyan nagyot)
3 fiúval voltam eddig, 2-nek kb. ugyanekkora volt, az egyiknek 16-17 (de vékonyka is), ő közepesen teljesített. A másik kettő közül, az első barátom szűz volt és sose foglalkozott velem, nem is élveztem. A második viszont úgymond tapasztaltabb és nagyon jó a kémia, nagyon élvezem vele. Ennél nagyobb nekem egyébként már sérülést okozna, mert rövid vagyok belülről. Orgazmusom sose volt, egyedül se, de nem is színleltem. Nem a szerszám a fontos, nem ott van az erő meg a finom mozgás. :) A haverjaid kis kangörcsös fiúkák, majd kinövik... Jobb esetben. :)
20/L
Jajj hagyjuk már ezt a süket dumát, hogy úgy van hüvelyi orgazmusa a csajnak, hogy közben mindegy, hogy 22 centi vagy 12 centi, mert nem érez különbséget. Nem érzitek, hogy mennyire logikátlan??
Az ilyen "nekem 22 centis és a csajok imádják" szöveg kamu. Az átlagos hüvely 14 centi. A méhszáj bökdösése pedig kimondottan kellemetlen. De aki nem hiszi el, kezdje el kalapáccsal csapkodni a makkot. Hasonló érzés lehet.
Túl nagy mérettel óvatoskodni kell. Nincs olyan, hogy szenvedélyesen dugtok, lehet mozogni ahogy jól esik.
A túl kicsi se jó, mivel általában vékony is. Nem tölt ki annyira, nem olyan jó érzés. Lehet érezni, hogy valami mozog bent, de nem az igazi. Nagyon kevés pózban lesz belőle valami.
Egy átlagos méret a legjobb minden szempontból.
Csak ezt a süket dumát hagyjuk már, hogy nem érezni a különbséget 22 meg 12 centi között, de ahhoz mégis elég érzékeny, hogy 10 perc alatt 5-ször elélvezzen. Hogyne...
Minél kisebb annál vadabban lehet csinálni. :)
(12cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!