Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihez mihez mikhez vonzódnak a nők? (azon kivül hogy férfiakhoz, milyen férfiakhoz? )
Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 06:34
1/5 anonim válasza:
Normális pasikhoz. És nem a felvágós bukó kukikhoz
2/5 anonim válasza:
1.-t cáfolom. Nekem inkább felvágós mint normális, átlagos. Az utóbbi 2 jelző egyenlő az unalmas, monotonnal.
N.
3/5 anonim válasza:
Értem hát én nem birom a szájhősöket meg akik apuci pénzén villognak. Meg ami stílust képviselnek hát undorító
4/5 anonim válasza:
Vicces, intelligens, jó beszélgető partner legyen. Tisztelettudó, udvarias. Emellett nem árt, ha külsöleg is megfog benne valami. Magasabb, testesebb legyen nálam. Lehetöleg ne legyen kopasz, de ha pont egy kopasz pasi varázsolna el, akkor az sem zavarna. Én azt szeretem, ha udvarolnak, és tudják, hogy kell egy nővel nőként bánni.
5/5 anonim válasza:
Nincs rá általános szabály, van aki a jófiúkat szereti van aki a rosszfiúkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!