Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kicsi manapság a nők melle?
Figyelt kérdés
Alig van szexi nagymellű nő.
25F
2017. jún. 24. 15:52
1/9 anonim válasza:
én örülnék ha kisebb lenne :'D 18L
2/9 anonim válasza:
Miért ilyen felszínesek manapság az emberek?
Alig van aki tovább lát a tökéletes testnél.
Lol
3/9 anonim válasza:
Kisebb lenne? Legyen csak jó nagy!
Miért zavar, h nagy, első?
4/9 anonim válasza:
Na szerinted miért zavarja az embert ha amellkasán nő két óriási zsírhalom.
Kényelmetlen cipelni, vadászni kell a jó minőségű fehérneműt, hasonalvás kizárva, gerincproblémákat okozhat, mindenki megbámulja, a felsők mindig pattanásig feszülnek, alatta a bőr bepálik, amikor megereszkedik hasig ér.
5/9 anonim válasza:
A hasonalvást megcáfolom, a többivel egyetértek.😊
6/9 anonim válasza:
Szerintem manapság is mindenféle méretűek a nőknek a melleik, viszont ha tényleg átlagban kisebb, mint x éve, bizonyára betudható annak is, hogy már a 12-14 éves kiscsajok is fogyókúrázni akarnak (tisztelet a kivételnek), meg sok a testképzavaros anorexiás már jó néhány éve a fiatalok között. Úgy meg nem nő a csöcs.
8/9 Ramone válasza:
Miattam mert tudják hogy szeretem a pici ciciket :3
9/9 anonim válasza:
Nekem nagy,de engem zavar,elég kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!