Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy nő magamutogató?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek szexisen, dögösen öltözködni. Nő társaim szerint gondolom k.rvásan... Villantani is szeretek, szerintetek ez nagyon elítélendő?
Eredj, vigyél egy kis vizet a fiúknak is. Nem is képzeled, micsoda boldogság egy férfinak, ha lát egy ilyen nőt. Csak hogy nézheti. És, ha valaki netán rásóz egyet a farodra, hát hadd sózzon. Oda se neki. Megérdemlik.
2017. jún. 23. 21:30
12/27 anonim válasza:
Nem. Sok csaj ilyen. Rengeteg!
2017. jún. 23. 21:35
13/27 Sunshinedoll válasza:
Nem gáz.
2017. jún. 23. 21:39
14/27 anonim válasza:
Tartsd meg ezt a jó szokásod :D
2017. jún. 23. 22:00
15/27 anonim válasza:
Imádom a szexisen és dögösen öltözködő lányokat. Ilyenkor kánikulában szezonja van. Jó rajtatok legeltetni a szemem. nem baj ha kicsit ribis vagy. Néha nem tudom hova kapjam a fejem, ha sok jó csaj van a közelben. Imádom a lengén öltözött lányokat. Feldobjátok a szürke hétköznapokat a megjelenésetekkel. Köszönöm Nektek!
2017. jún. 23. 22:06
16/27 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Sőt! ...Persze csak ha ízléssel csinálod, és tudod mi a határ incselkedés és játék közt akkor még rendben van..
Ha meg pusztán azért csinálod, mert figyelemre és extra mennyiségű bókra vágysz.. akkor végül is win-win, mert neked megy a bóközön, mi meg látunk szép feneket, cickót, vállakat, hasat stb. Nem csak te vagy ezzel így, több lány is ezt csinálja, nekem ez nem fáj.. sőt, kimondottan jó kinézelődni magam:D alkalomadtán pedig egy egy szimplán eleresztett bók egy szép nőnek még nekem is jól esik:)
2017. jún. 23. 22:12
17/27 anonim válasza:
Ne magázz, s ne is mutogass. Köcce. 😂
2017. jún. 23. 22:14
18/27 anonim válasza:
Catch the Soul, ha ezt a regisztrációdat is törlik, utána milyen névvel fogsz regisztrálni? Soul, a billentyűzetkoptató?
2017. jún. 23. 22:19
19/27 anonim válasza:
Nem gáz csak egy sikeres helyes minőségi pasi sem fog komolyan venni csak addig használ míg nem lesz új friss árú. Nem ítéljük el szeretjük az ilyen lányokat :P csak nem feleségnek bár magam sem tudom lehet igaz a mondás hogy kvbol lesz jo feleség22F nem akarok általánosíttani ha csak mutogatod magad ,talán nem én tapasztalatból ugy gondolom hogy 1 hét után szoktam járni a magamutogató lányokkal persze vannak kivételek szerintem egy olyan nő aki megbecsülést érdemel nem dug össze vissza hanem megválogatja a partnereit. jol elkalandoztam nem is ez a teljes kérdés de valahogy igy teljes a kép
2017. jún. 23. 22:22
20/27 anonim válasza:
Soha nem iteltem el azokat a noket akik lengen oltozkodtek. 22/f. Ha akarod beszelhetunk meg. Szerintem a te dontesed mit veszel fel. Nem pedig a baratnoid. Attol hogy vannak kis fiuk akik meglatnak rgy mellett vagy feneket. Maris majmokkent viselkednek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!