Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért kívánom nagyon sokat a szexet, mert nincs orgazmusom? 22/n
masztival sincs orgazmusom, szó szerint soha nem volt életemben :D régebben mikor nagyon rajta voltam az ügyön, mindent próbáltam, de mára elfogadtam, hogy nincs és kész, ilyen vagyok :D nem is erre irányul a kérdés.
élvezni mint írtam, élvezem, és fura mód nem maradok se kielégületlen, se frusztrált. valahogy lelkileg elégülök ki. nem "vágyok" az orgazmusra, max kíváncsi lennék, milyen.
nem hinném, hogy nimfomán lennék, kizárólag azt kívánom, akit szeretek, de azt nagyon.
sajna látom nem igazán értitek a dolgot, nincs itt más pont ilyen cipőben.. :D mondjuk érdekes nagyon számomra, mikor többen ìrták, hogy akkor minek szexelek, ha no orgasm. nem hinném, hogy csak azt lehet benne jó :) fizikailag is élvezetes, meg az a lelki kötődés ami ilyenkor megvan.
köszönöm a válaszokat, jöhetnek még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!