Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért kívánom nagyon sokat a szexet, mert nincs orgazmusom? 22/n
Igaz, én nem a 3ból indultam ki, hanem a "soha életemben nem volt még)"ból. És abból, hogy "Azért kívánom nagyon sokat a szexet, mert nincs orgazmusom". A 3 és a nagyon sok nem azonos fogalmak, szex kapcsán 😃
Azt az alapkérdést nem tettük fel, hogy a sohába beletartozik az, higy masztival se sikerül? Mert ha úgy igen, akkor bocs minden hsz emért ezen kérdés alatt
Nem mindenben értek egyet.
nem azért szexel, hogy ne legyen erőszak, hanem mert szeret az intimitást, meg azt az érzést, hogy örömöt okozhat ezzel a párjának. Ha valakinek ez nijcs meg, akkor szerintem aszexuális, és aki ilyen, az nem szexel. Ha valaki mégis megteszi vele, azt feltehetőleg erőszak útján tudja megtenni.
Ebben nálad a pont 😊
De azért tegyük hozzá, hogy nem feltétlenül kell ennek teljes valóságában megmutatkoznia, lehet hogy tudja türtőztetni magát az ember, de emellett a (vonaton is) állandó nemi vágya van, amit akár a mosdóban megpróbálhat sikertelenül levezetni, vagy a sorozatos sikertelensége, frusztráltsága miatt meg se próbálja, csak ül nedvesedő puncival, kétségbeesetten.
De ezekről a kérdező fog tudni pontosabbakat írni, ha egyszer visszanéz, és leírja az ő vélményét a hozzászólásainkról. 😊
Elmesélek egy történetet. Kb 20 éve egy nagyobb vállalatnál dolgoztam, ahol a csomagolóanyagból, göngyölegből vásárolhattak a dolgozók, ha azt előzőleg egyeztették a főmérnök barátommal. Az egyik TMK-s többször is pályázott ilyen módon deszkákra, raklapokra, IBC tartályra, stb. De mindig lekésett a cuccokról, mert addigra már a felsőbb körökből jelezték a vételi szándékukat. Mindazonáltal erősen próbálkozott, míg egyszer a barátom azt nem találta mondani, hogy "Na, magának is kéne ám minden!" :-))
Érted, mire akarok kilyukadni? A kielégítetlen vágy egyfolytában dolgozik, és addig kívánod a szexet, amíg ki nem elégül a kívánságod. Ez így természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!