Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azért kívánom nagyon sokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért kívánom nagyon sokat a szexet, mert nincs orgazmusom? 22/n

Figyelt kérdés
Kívánom együttéléskor is a napi többszöri, mondjuk 3 szexet. Szeretem csinálni, élvezem, azt hittem csak a magas libidóm az oka, de legutóbb valaki megemlítette, hogy lehet emiatt is akár. Ha lenne orgazmusom (soha életemben nem volt még) ez megváltozna?

2017. jún. 23. 11:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Azért ne húzzuk már rá valakire három mondatból h nimfomán, csak mert orgazmus nélkül is szereti a szexet. Egy szóval nem mondta h bárhol, bármikor, bárkivel csinálja, a napi három mért ne lenne normális?! De Dr. Gyakorikérdések már felállította a diagnózist divany.hu cikkek alapján.
2017. jún. 24. 04:45
 12/22 anonim ***** válasza:

Igaz, én nem a 3ból indultam ki, hanem a "soha életemben nem volt még)"ból. És abból, hogy "Azért kívánom nagyon sokat a szexet, mert nincs orgazmusom". A 3 és a nagyon sok nem azonos fogalmak, szex kapcsán 😃

Azt az alapkérdést nem tettük fel, hogy a sohába beletartozik az, higy masztival se sikerül? Mert ha úgy igen, akkor bocs minden hsz emért ezen kérdés alatt

2017. jún. 24. 09:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom. derítsük ki. Ismerj meg és meglátjuk.
2017. jún. 24. 10:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Te lennél a kérdés kiírója más nicken? 😊
2017. jún. 24. 10:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom h nekem szántad e, de nem a kérdező vagyok. Gondolj már bele, hány nő van akinek nincs orgazmusa és mégis szexel. Ha nem tennék nem is nagyon lenne szex max erőszak.
2017. jún. 24. 10:49
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem mindenben értek egyet.

nem azért szexel, hogy ne legyen erőszak, hanem mert szeret az intimitást, meg azt az érzést, hogy örömöt okozhat ezzel a párjának. Ha valakinek ez nijcs meg, akkor szerintem aszexuális, és aki ilyen, az nem szexel. Ha valaki mégis megteszi vele, azt feltehetőleg erőszak útján tudja megtenni.

2017. jún. 24. 10:58
 17/22 anonim ***** válasza:
15# bocs csak most néztem meg a %od. Nem neked szántam a 14est, hanem. 13-nak. 😊
2017. jún. 24. 11:01
 18/22 anonim ***** válasza:
De természetes h szeretné megtapasztalni az orgazmust is, nem? Ha azt írta volna h a vonaton az ismeretleneket is letámadja (igen, a filmről jutott eszembe) akkor valószínű h nimfomán. Ennyi infóból viszont nem lehet száz százalékra mondani.
2017. jún. 24. 11:29
 19/22 anonim ***** válasza:

Ebben nálad a pont 😊

De azért tegyük hozzá, hogy nem feltétlenül kell ennek teljes valóságában megmutatkoznia, lehet hogy tudja türtőztetni magát az ember, de emellett a (vonaton is) állandó nemi vágya van, amit akár a mosdóban megpróbálhat sikertelenül levezetni, vagy a sorozatos sikertelensége, frusztráltsága miatt meg se próbálja, csak ül nedvesedő puncival, kétségbeesetten.

De ezekről a kérdező fog tudni pontosabbakat írni, ha egyszer visszanéz, és leírja az ő vélményét a hozzászólásainkról. 😊

2017. jún. 24. 11:45
 20/22 anonim ***** válasza:

Elmesélek egy történetet. Kb 20 éve egy nagyobb vállalatnál dolgoztam, ahol a csomagolóanyagból, göngyölegből vásárolhattak a dolgozók, ha azt előzőleg egyeztették a főmérnök barátommal. Az egyik TMK-s többször is pályázott ilyen módon deszkákra, raklapokra, IBC tartályra, stb. De mindig lekésett a cuccokról, mert addigra már a felsőbb körökből jelezték a vételi szándékukat. Mindazonáltal erősen próbálkozott, míg egyszer a barátom azt nem találta mondani, hogy "Na, magának is kéne ám minden!" :-))

Érted, mire akarok kilyukadni? A kielégítetlen vágy egyfolytában dolgozik, és addig kívánod a szexet, amíg ki nem elégül a kívánságod. Ez így természetes.

2017. jún. 24. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!