Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl félénk a srác vagy velem van a baj?
Az a helyzet, hogy van egy srác, aki igazából nem túl helyes, de nekem bejön. És sokan nem is értik, hogy miért tetszik. De nem is ez a lényeges. Én próbálok neki jeleket adni arra, hogy bejön.. de mintha észre se venné. Próbálok vele beszélgetni, de a beszélgetéseink nagy része abból áll, hogy én kérdezek és ő esetleg egyszer-egyszer vissza kérdez, vagy csak simán válaszol, azt is tő mondatokban és 40-50perccel később. Élőbe pedig csak köszönünk egymásnak. Mivel tudnám felkelteni a figyelmét? Vagy elérni, hogy el hívjon valahova?
Mindketten 18 évesek vagyunk.
Nincs tapasztalata a lányokkal. Ha nem túl helyes, akkor valószínűleg eddig senkit nem érdekelt.
Ha ehhez még hozzájön, hogy zárkózott fajta, akkor kb itt tartotok.
Persze lehet nem vagy az esete, de ezt akár meg is kérdezheted tőle. Mert előbb utóbb ráunsz, de lehet egy kis lökettel lehetne segíteni a dolgok alakulásában.
Bizony, nagyon jól mondják az előttem szólók. Én is ilyen voltam 18 éves koromban. A lánynak kellett kezdeményeznie, mert nekem nem sok önbizalmam volt. Ha a lány megcsókolt, akkor kezdtem el gondolkodni rajta, hogy lehet, hogy szimpatikusnak talál... :)
Nem is értem, hogy volt barátnőm akkoriban. Én azt gondolom, főleg az ilyen embereknél mindig az egyenes út a legrövidebb. Mondd meg neki, hogy szeretnéd jobban megismerni, találkozhatnátok. Találj ki valami közös programot, ami valószínűleg mindkettőtöket érdekelne, és vesd fel, hogy menjetek el együtt. Legyen az egy új cukrászda kipróbálása, egy mozi, vagy akármi. Ha így sem jön össze, akkor sem veszítettél semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!