Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ilyen nagy melegben meztelenül vagytok otthon?
Figyelt kérdés
Utcára van aki csak egy hosszabb felsot vesz ami épp hogy takar valamit?2017. jún. 22. 15:29
11/14 anonim válasza:
Hát igen bikini alsó vagy meztelen. Hosszabb póló persze veszek utcára.
12/14 anonim válasza:
Én utálok meztelen lenni, így pólóban és minimum térdig érő nadrágban vagyok.. Utálom ahogy kinézek lol
13/14 anonim válasza:
Fürdőruhafelső sort.
Utcára vagy lenge ruha, vagy falatnyi sort-top szandál.
14/14 anonim válasza:
Igen, mióta ez a meleg van már alig várom hogy munkából hazaérjek és egyből dobom le a ruháimat és meztelenkedem. Amikor kimegyek az udvarra fürdőruhát veszek fel, ha a napon vagyok hosszú ideig akkor pólót mert a vállaimat védenem kell a naptól. Volt rá példa hogy valamiért el kellett szaladjak még pár éve alig pár háznyira, akkor meztelen voltam, de nem csináltam nagy ügyet, magamra kaptam egy jó hosszú sötétbarna pólót és úgy minden nélkül mentem erre-arra. Aztán annyira jó érzés volt nekem hogy sokszor csináltam azt hogy 1-2 helyre így mentem el, mert szerintem ebbe semmi rossz nincs. Ha hosszabb időre és messzebb mentem el akkor felöltöztem normálisba. Általában akkor többnyire egyrészes ruhákat veszek fel, mert nekem az a legkényelmesebb. Ha motorral megyek valahova akkor térdnadrág és egy hosszú ujjú felső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!