Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ilyen nagy melegben meztelenül vagytok otthon?
Figyelt kérdés
Utcára van aki csak egy hosszabb felsot vesz ami épp hogy takar valamit?2017. jún. 22. 15:29
2/14 anonim válasza:
Én bikiniben vagyok itthon és amikor kimegyek az utcára falatnyi farmert és haspólót húzok magamra. :) 18/N
3/14 anonim válasza:
Előfordul. De utcára fel öltözök normálisan és nemúgy mint a cigányok toprongyan mint amikor messziről látszik hogy nincs rajta melltartó és lóg a melle. Igénytelen.
4/14 anonim válasza:
Alul kis nöi boxer, felül semmi.
5/14 anonim válasza:
Igen itthon meztelenul ha megyek valamerre rendesen feloltozok ma pl bugyi melltartó futonadrag top
6/14 anonim válasza:
Igen, úgy, ahogy írtad, vagy + még bugyi is.
7/14 anonim válasza:
#3 nem csak a ciganyok szoktak ugy jarni! Soot.. A ciganyok java hogy kozeppontban legyenek es ezert is oltozkodnek divatosan .. Az oregebbeknel van hogy nem szoktak mar melltartot hordani. De szernintem oreg koraba mar nem hord senki! Teszed itt magad oszt a pics@d biztos be van pallva.xd
8/14 anonim válasza:
most egy szál kimonóban, az utcán meg csak egy ruha volt rajtam minden nélkül. szerencsére nem lóg a mellem így nem látszik.
19l
9/14 anonim válasza:
Otthon általában meztelenül vagyok...
10/14 anonim válasza:
Nem mert nem mutogatom magam a családtagjaimnak,albérletben lakótársaknak de ha az albiba nincs itt lakótársam akkor járkáltam már egy szál bugyiba vagy hálóingbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!