Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre magamon nem rég, hogy ráizgultam a kifejezetten kismellű lányokra. Lányok, a kismellű lányok hátrányosabb helyzetben vannak mint a nagymellűek?
Figyelt kérdés
2017. jún. 22. 11:55
11/16 anonim válasza:
Lehet hogy régimódi vagyok, de ha meglátok egy szép nagy mellet, megdobban a szívem...:)
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
Minnél kisebb annál jobb! Én se szeretem a nagyot!
14/16 anonim válasza:
Ez is kizáró ok lenne nekik:)
Én momentan izgatónak tartom hogy miközben izomból lököm hátulról a csajt:) himbálóznak a mellei, és lehet benne kapaszkodni is:) biztos van aki ezt negatív elménynek éli meg, és a kicsi vagy a lapos tetszik neki:)
15/16 anonim válasza:
Minden nőben van valami szép. A kismellű lányok általában vékony,jó testűek és sokszor jobban tartja magát a mellük feszesebb. De ha magát a testrészt nézzük akkor a nagyobb mell a jobb.Én személyszerint közepes mellű vagyok szerintem a 75 B-mmel mert alacsony vagyok hozzá én ezt már nem tudom kicsinek nevezni de nagynak se. Férfiaknál meg a tesztoszteron miatt teljesen természetes hogy ráizgulnak valamilyen női testrészbeli tulajdonságra de nem tudják az okát.Elsősorban nektek a nőies jó test kell. Amit meg a média csinál a nőkkel ez az idealizálás meg testképzavart okozó dolgok amik alaposan betesznek mindkét nemnek. Azért mert az önbizalomhiányos nők akikkel szemben magas az elvárás vagyis úgy érzik: Vagy rá sem néznek a férfiakra már,vagy alacsony az önbecsülése de még ennek ellenére is annál jobban válogat. Mivel a lányok agyát totál mossák folyton az önbizalom csökkentő sza.rokkal nektek férfiaknak kell eszeteknek lenni hogy lázadjatok a hülyeség ellen. Ne a tökéletest keressétek és értessétek meg az átlagos főként fiatal nőkkel hogy úgy jók ahogy vannak abban az esetben ha látjátok hogy semmi baj nincs velük mégis önbizalomhiányosak.
16/16 anonim válasza:
Imádom a kismellű lányokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!