Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt vettem észre magamon nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre magamon nem rég, hogy ráizgultam a kifejezetten kismellű lányokra. Lányok, a kismellű lányok hátrányosabb helyzetben vannak mint a nagymellűek?

Figyelt kérdés
2017. jún. 22. 11:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Lehet hogy régimódi vagyok, de ha meglátok egy szép nagy mellet, megdobban a szívem...:)
2017. jún. 22. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Persze hogy megdobban.

Gondolom a kis és lapos, mellezők. Ezt inkabb kilöknék az ágyukból:)

[link]

2017. jún. 22. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Minnél kisebb annál jobb! Én se szeretem a nagyot!
2017. jún. 22. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ez is kizáró ok lenne nekik:)

Én momentan izgatónak tartom hogy miközben izomból lököm hátulról a csajt:) himbálóznak a mellei, és lehet benne kapaszkodni is:) biztos van aki ezt negatív elménynek éli meg, és a kicsi vagy a lapos tetszik neki:)

2017. jún. 22. 17:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Minden nőben van valami szép. A kismellű lányok általában vékony,jó testűek és sokszor jobban tartja magát a mellük feszesebb. De ha magát a testrészt nézzük akkor a nagyobb mell a jobb.Én személyszerint közepes mellű vagyok szerintem a 75 B-mmel mert alacsony vagyok hozzá én ezt már nem tudom kicsinek nevezni de nagynak se. Férfiaknál meg a tesztoszteron miatt teljesen természetes hogy ráizgulnak valamilyen női testrészbeli tulajdonságra de nem tudják az okát.Elsősorban nektek a nőies jó test kell. Amit meg a média csinál a nőkkel ez az idealizálás meg testképzavart okozó dolgok amik alaposan betesznek mindkét nemnek. Azért mert az önbizalomhiányos nők akikkel szemben magas az elvárás vagyis úgy érzik: Vagy rá sem néznek a férfiakra már,vagy alacsony az önbecsülése de még ennek ellenére is annál jobban válogat. Mivel a lányok agyát totál mossák folyton az önbizalom csökkentő sza.rokkal nektek férfiaknak kell eszeteknek lenni hogy lázadjatok a hülyeség ellen. Ne a tökéletest keressétek és értessétek meg az átlagos főként fiatal nőkkel hogy úgy jók ahogy vannak abban az esetben ha látjátok hogy semmi baj nincs velük mégis önbizalomhiányosak.
2017. jún. 22. 17:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Imádom a kismellű lányokat. :)
2017. jún. 22. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!